14-09-2020

Які бізнес-проекти потрібні у Європі

Відкриття бізнесу за кордоном вже не є рідкісним чи незвичайним, оскільки все більше підприємців прагне розширити спектр своєї діяльності та покращити прибутковість своєї справи. Європейський ринок відмінно підходить для реалізації таких цілей, оскільки має характерні риси:

  • лояльний податковий кодекс;
  • відсутність бюрократії;
  • великі можливості міжнародного співробітництва;
  • проста процедура реєстрації;
  • підтримка бізнес-ідей на державному рівні.

Однак виходячи на новий рівень такої діяльності важливо грамотно вибрати напрямок зайнятості та нішу для роботи. Для цього варто звернути увагу на низку найбільш перспективних для Європи стартапів.

Затребувані проекти на європейському ринку

До багатообіцяючих проектів можна віднести:

  1. Розробка розумної техніки для раціонального споживання ресурсів. Оскільки європейські країни належать до тих держав, які піклуються про навколишнє середовище та питання вичерпності ресурсів, такі технології будуть перспективними, затребуваними і бажаними з їхньої ринку.
  2. Заправки для електромобілів та послуги обслуговування. Електричні автомобільні засоби в цьому куточку планети вже давно набули широкого поширення, а тому їх обслуговування та заряджання стали невід'ємною частиною галузі.
  3. Реалізація екологічного проекту. Рівень екологічної усвідомленості у громадян та самого уряду європейських країн високий, а тому ідеї в цій галузі сприймаються з великим інтересом. Альтернативне паливо, переробка відходів і предмети, що швидко розкладаються, завжди в тренді.
  4. Крамниця хенд-мейд товарів. Вироби ручної роботи мають попит і цінуються багатьма країнами зарубіжжя, тому їх реалізація є прибутковою справою. Оригінальність, унікальність, краса та користь – якщо все це поєднувати в один продукт, зроблений руками, то він, напевно, стане бажаним у багатьох куточках Європи.
  5. Послуги з догляду за тілом. Фітнес центр, СПА салон, перукарня, тренажерний чи спортивний зал, б'юті центр – все це може стати успішним бізнесом, оскільки європейці стежать за своїм здоров'ям та красою.

Якщо у Вас немає часу та сил займатися цим питанням, то довірте справу професіоналам у цій сфері. Ми пропонуємо замовити бізнес-план у кваліфікованих спеціалістів на сайті https://vtsconsult.ru/uslugi/biznes-plan.html.

Підготував: Олександр Бєлов

Читайте також