13-10-2017

Як заощадити гроші на купівлі та оренді офісної нерухомості

продаж офісу в Одесі на вулиці Космонавтів

Справа в тому, що основу споживчої аудиторії тут традиційно складають підприємці, які шукають привабливі та пріоритетні місця для організації своїх комерційних компаній.

Зрозуміло, успіх будь-якого підприємства тут залежить здебільшого від вигідності його розташування, а провінційних містах кількість перспективних платформ значно обмежено. Саме тому бізнесменам доводиться йти на різні хитрощі для того, щоб умовити та схилити до співпраці власника того чи іншого приміщення. Треба сказати, що у такій ситуації найвигіднішим рішенням буде покупка або оренда об'єктів нерухомості за допомогою професійних ріелторів

Варто зазначити, що досвідчений фахівець зможе швидко знайти привабливу пропозицію, а також самостійно провести усі необхідні переговори без будь-яких перешкод. Пояснюється подібна практика тим, що рядові домовласники або звичайні споживачі ставляться до ріелторів з певною недовірою, адже вони також бояться натрапити на невідповідального партнера. Ріелтор у такій ситуації одразу ж готує всі необхідні папери та складає повноцінний контракт, який якраз і стає основним гарантом майбутньої співпраці.

Треба сказати, що ціна на офісні приміщення формується не лише під впливом розташування об'єкта нерухомості. Тут також є ще кілька факторів, які необхідно враховувати при пошуку актуальних пропозицій. Насамперед фахівці агентств нерухомості звертають свою увагу на інфраструктуру міського району, в якому розташовується офіс. Зрозуміло, якщо тут є розвиток транспортної та торгової мережі, то вартість майданчика може зрости в кілька разів.

Звичайно, на вартість майбутнього офісу впливає його технічна оснащеність. Справа в тому, що багато власників подібних приміщень, бажаючи отримати більший прибуток з продажу, проводять поверхневий ремонт, який, по суті, не вимагає для себе серйозних фінансових витрат. Покупцеві в такому разі доведеться заплатити велику суму за бажане приміщення.

Автор: Олександр Бєлов