12-01-2017

Чим перекусити в офісі

перекусити в офісі

Протягом робочого дня в офісі потрібно їсти 5-6 разів. Таким чином, найпростіше уникнути неприємних відчуттів та почуття голоду. Більше того, саме такий порядок прийому їжі допоможе підтримувати вагу в нормі і зберегти струнку фігуру.

Фрукти та ягоди

Улюбленими ягодами, фруктами ласувати можна протягом дня. Особливо корисні для офісних працівників груші. Він знижує дратівливість, підвищує працездатність, попереджає хронічну втому та напругу. Запивай груші водою щоб краще їх перетравлювати.

Кисломолочні продукти

Краще випити упаковку кефіру або з'їсти сирок, ніж, наприклад, порцію морозива із сусіднього магазину. Вибирайте будь-які кисломолочні продукти, які найбільше до вподоби.

Горіхи

У горіхах міститься багато білка, який позитивно впливає на енергетичний баланс в організмі. Арахіс врівноважує твою нервову систему. Волоські горіхи покращать пам'ять. Фундук – зміцнить імунну систему, а мигдаль – покращить зір.

Сухофрукти

Дуже корисні у будь-який час. У фініках міститься дофамін, який підніме працездатність мозку. Курага сприяє спалюванню жиру, родзинки зміцнять серце. А чорнослив виведе токсини з організму.

Чорний шоколад

Більш корисний, ніж тістечко чи морозиво. Тим більше, він допомагає роботі мозку. Але тільки – не більше одного шматочка!

За матеріалами Womenzone.