11-04-2017

Шукаємо квартиранта швидко

пошук квартиранта за допомогою інтернету

Дуже часто багато власників вважають, що вже наявність додаткового житла гарантуватиме впевнений дохід в орендному бізнесі. Але це зовсім не так. Буває часто, що власники квартир зазнають великих невдач під час пошуку своїх клієнтів.

Що ж зробити, щоб швидко знайти своїх квартирантів і надовго забезпечити собі хороший заробіток?

1. Найголовнішим показником успішності орендного житла є його вартість. Найчастіше власники квартир переоцінюють обстановку або ремонт, тим самим завищуючи ціну та створюючи невигідні умови для орендарів. На такі пропозиції дуже мало клієнтів, що й гальмує значно ваше просування у справі. Подивіться на апартаменти очима орендаря. Це дозволить вам адекватно оцінити розташування у місті, рівень ремонту. Якщо ви не можете вказати вартість квартири, зверніться до професіоналів. Невелика консультація зможе забезпечити вам непоганий початок у вашому бізнесі. Та й оголошення в інтернеті можуть непогано допомогти. Переглядаючи схожі варіанти, ви легко орієнтуватиметеся в розцінках.

2. Ніколи не дуріть орендарів. Буває так, що власники, сподіваючись на дуже частий відгук, прибріхують трохи в оголошенні про ті чи інші факти. Не варто перебільшувати чи робити на словах краще вашу обстановку. Говоріть як є насправді. Якщо ви почнете будувати стосунки на правді, зможете відразу знайти собі постійних квартирантів.

3. Пропонуючи квартири подобовослід ретельно продумати начинку для житла. Намагайтеся зробити її акуратною. Мешканці не звертатимуть жодної уваги на ремонтні роботи та новизну дизайну. Для більшості показником порядності стане акуратність.

4. Якщо ви не хочете зробити обстановку в новій квартирі, можете знайти собі мешканців зі своїми меблями. Таких бажаючих є дуже багато на ринку нерухомості. Головне, це прийнятна ціна та гарна якість.

5. Ще одним важливим показником для успішного пошуку клієнтів є наявність інтернету. Для багатьох стає важливим телефон та телевізор. Але інтернет має бути скрізь. Постарайтеся врахувати цей момент та встановіть усі необхідні комунікації.

Підготував: Олександр Бєлов