11-03-2014

Котедж в Іспанії – оренда та купівля

Будинок у Плайя Фламенко

Де б не жила людина і де б вона не вибирала житло, одним з найкращих варіантів нерухомості залишається будинок. Здавалося б, що будинок, що квартира – дах над головою, але життя в будинку протікає і відчувається інакше, ніж у квартирі. Можливо, це пов'язано з малоповерховістю, близькістю землі, простором. Хороші окремі будинки негласно вважаються житлом вищого рівня. Із закордонним житлом справа також. Однією з найпривабливіших та комфортабельних пропозицій можна назвати будинок чи котедж в Іспанії.

Що можна придбати на іспанській землі

Будинок будинку відрізняється: існує кілька найбільш поширених типів об'єктів, які можна орендувати або придбати в Іспанії. В основному це вілли чи бунгало.

Вілла – окремий будинок, можливо на кілька поверхів, з просторою присадибною ділянкою та власним басейном. Найдорожчий і найпрестижніший тип житла.

Бунгало - по суті котедж, зазвичай на кілька господарів, із ізольованими входами, окремими ділянками, можливо із загальним басейном. Більше економний варіант, як придбання, так оренди.

Житлові комбінації

Оренда чи купівля будинку – відмінний варіант для проведення відпустки чи постійного проживання на іспанській землі.

Вибравши для відпочинку узбережжя Іспанії, можна скористатися послугами готелів, зупинитись у квартирі чи в будинку, підібравши житло на сайті prorealproperty.com. Всі варіанти хороші, але останній має безліч переваг. Де краще відпочивати: на 5 поверсі багатоповерхового будинку чи в затишному котеджі з присадибною ділянкою? Відповідь очевидна.

ПОРАДА. Відмінна риса короткострокової оренди котеджу в Іспанії полягає в тому, що незважаючи на свою дорожнечу, вона доступна як тим, хто звик смітити грошима, так і відчайдушно економить. Заселившись у котедж або на віллу цілою компанією можна відпочити з комфортом, але при цьому заощадити на проживанні з розрахунку на одну особу.

Купити котедж в Іспанії для постійного проживання або зняти котедж в Іспанії на довгий час – це дороге задоволення. Вартість залежатиме від багатьох факторів, у тому числі від метражу, кількості спалень, ванних кімнат, рівнів, обстановки, наявності та розміру присадибної ділянки, басейну та багато іншого.

ПОРАДА. Підбираючи котедж або будинок в Іспанії, варто звернути увагу на два важливі сприятливі фактори: заставну нерухомість та іпотеку. По-перше, бунгало та вілли середнього та вищого рівня в Іспанії можна придбати у банків зі значними знижками. По-друге, якщо навіть зі знижкою ціна будинку, що сподобався, перевищує запланований бюджет купівлі, можна взяти кредит приблизно на половину його вартості.

Продаж котеджів в Іспанії популярна через різні фактори. Є сенс купити іспанський котедж, бо:

  • за ціною котеджі дешевші за вілл, але при цьому також є представниками житла високого класу комфорту;
  • іспанська нерухомість відрізняється якістю побудови, дотриманням європейських будівельних норм;
  • в котеджі в Іспанії можна в'їжджати відразу після покупки - вони часто продаються з обробкою і, більше того, в ціну можуть входити меблі та техніка, тобто будинок повністю укомплектований; у нових спорудах впроваджуються нові розробки, наприклад системи «розумний будинок»;
  • купівля житла в Іспанії дає можливість отримати шенгенську візу та стати ближчою до отримання посвідки на проживання та іспанського громадянства.

Оренда котеджів в Іспанії також має незаперечні переваги перед іншими типами житла. Комфортабельні бунгало забезпечать найкращі умови проживання. Можна орендувати котедж практично на пляжі, щоб насолоджуватися видом на море та його доступністю. Дешевше обійдеться оренда котеджу в не дуже туристичному регіоні або курортних районах, трохи віддалених від об'єктів паломництва, таких як море та гори.

Підготував: Олександр Бєлов