10-12-2015

Нерухомість за кордоном – це реально

Чінкве-Терре Італія

З наближенням літа - гарячої пори відпусток, можна починати планувати майбутню поїздку і вибирати путівки, відчуваючи задоволення від майбутньої поїздки. Якщо ж ви щороку проводите відпочинок в Італії чи Греції, то можна подумати і про покупку нерухомості в цих країнах, як засіб вкладення грошей.

Купити нерухомість в Італії чи в іншій європейській країні за допомогою надійного посередника нескладно, чи були б гроші. Чим гарна така покупка? По-перше, ви завжди зможете поїхати відпочивати до Італії, не переймаючись бронюванням готелів. По-друге, за наявності власності, у вас не буде проблем із отриманням шенгенської візи. А по-третє, це не лише надійне вкладення капіталу, а й спосіб заробити. Ви завжди зможете вигідно здати вашу нерухомість, тим самим компенсуючи витрати на утримання житла. А в майбутньому, якщо нерухомість вам буде не потрібна, неважко її продати вже за вищою ціною.

Якщо ж з покупкою нерухомості поки що не виходить, то можна, наприклад, зняти апартаменти та провести там свою відпустку. Особливо це зручно, якщо у вас маленька дитина.

Автор: Олександр Бєлов