10-11-2017

Як підготувати правильне оголошення охочим винайняти квартиру

оголошення зняти квартиру

Під час пошуку квартири в оренду у людини можуть виникнути певні проблеми. Особливо якщо він намагається зняти квартиру вперше. Ці поради допоможуть заощадити час, нерви та гроші.

Правильне оголошення

Використовуйте соціальні мережі чи онлайн-майданчики. Якщо вас цікавить конкретний будинок чи район, можете вивісити своє оголошення біля під'їзду. На спеціально відведеному для цього місці, очевидно.

Будьте чесні з потенційним орендодавцем та конкретні у своїх побажаннях. Не витрачайте свій і чужий час на безглузді та безрезультатні дзвінки. Приклади хороших оголошень:

  1. Потрібна однокімнатна квартира з балконом (оскільки курю). Обов'язково наявність спального місця, холодильника та пральної машинки. Цікавлять лише варіанти від власників.
  2. Сім'я з маленькою дитиною винайме квартиру з недорогим ремонтом. Перед від'їздом зобов'язуємось переклеїти зіпсовані шпалери. Готові співпрацювати із посередником.

Про що писати не потрібно

Своєчасний розрахунок із орендодавцем та дотримання порядку – це ваші обов'язки. Не потрібно додатково повідомляти про них. Не вказуйте жорсткі вимоги щодо форми оплати. Фраза «Вважаю за краще переводити гроші на картку, щоб ви не ходили з перевірками щомісяця» змусить господаря квартири задуматися про те, що вам є що приховувати.

Автор: Олександр Бєлов