10-07-2020

4 звички, що ведуть до успіху в бізнесі та житті

чотири звички

Хороші звички – основа багатства. Якщо ви спостерігатимете за успішними людьми, ви побачите, що їхній день наповнений послідовними звичками, які економлять час, покращують фокус і, зрештою, допомагають робити більше щодня.

Успішні люди рано встають, навчаються щодня, складають списки і ставлять цілі та відстежують їхній прогрес.

Перша: рано вставати

Зробіть перші дві години дня найважливішими для вас. Це не тільки встановить тон на весь день, але дасть вам план гри для решти, що слід. Ці дві години можна використовувати для занять, які вам подобаються, наприклад, вправ, медитації або завершення проекту або діяльності з попереднього дня. Раннє ранок вільно від відволікання уваги, що дозволяє вам робити найбільше, що вам подобається.

Друга: 20 хвилин навчання на день

У будь-якому бізнесі важливо знати, що відбувається у будь-який час. Спроба освоїти всі аспекти бізнесу може здатися лякаючою, але менш важкою, якщо ви витратите деякий час на неї щодня. Незалежно від того, наскільки ви зайняті, ви можете виділити двадцять хвилин навчання у своєму повсякденному житті. Знайти час для навчання не складно, наприклад, послухайте аудіокнигу, вправляючись на біговій доріжці.

Третя: зробити списки та встановити цілі

Успіх часто буває простішим, якщо ви плануєте саме те, що потрібно зробити. Перед тим, як піти спати, ви повинні планувати наступного дня. Спочатку візьміть найскладніше завдання та йдіть звідти. Планування ваших цілей не тільки робить вас ефективними, але й дає вам почуття напряму та мети. Найуспішніші люди у світі мають одну спільну рису, всі вони говорять свої цілі голосно тричі на день. Це допомагає зміцнити свій напрямок та утримує їх на шляху до досягнення своїх цілей. Спробуйте і подивіться, наскільки ближче ви досягнете своїх цілей!

Четверта: відстеження прогресу

Якщо ви не знаєте, що працює, чи неможливо оцінити результати? Наприкінці кожного дня ви повинні витратити деякий час, щоб оцінити, що ви зробили, щоб спиратися на ваш прогрес. Якщо ви нічого не зробили, вам потрібно запитати себе чому, а потім розробити новий план, щоб залишатися на шляху.

Які книги про бізнес та успіх варто прочитати? Ось перелік видань, що завоювали позитивні відгуки серед власників стабільних, солідних та прибуткових компаній

Автор: Олександр Бєлов