10-01-2020

Пошук офісу – заощаджуємо час

пошук офісу

Як грамотно шукати офісне приміщення. Чому варто звертатися до агенції, що спеціалізується на здачі офісів у найм. Які підводні камені чатують на того, хто шукає офіс самостійно.

Усі, хто хоч раз займався пошуком приміщення під офіс, знають, як це непросто. Оренда офісів – це потреба всіх компаній, які не мають відповідного приміщення у власності. Причому у всіх компаній різні вимоги. Компаніям малого бізнесу досить невеликого приміщення, часом у кілька кімнат. Фірми середнього бізнесу хочуть орендувати офіс у місцях, де їх можна швидко знайти. А для великих компаній потрібні великі, добре обладнані офіси. Для них офіс – це поняття престижу, тому їм підходять сучасні бізнес-центри.

Можна, звичайно, моніторити варіанти самостійно – відкрити газети, журнали, інтернет-сайти, де є рубрика оренди, і шукати, зідзвонюючись і переглядаючи різні варіанти. Але тут є підводне каміння, про яке можна спіткнутися, а саме, натрапити на шахраїв. Крім того, знімаючи офіс таким чином, клієнтам надається не такий великий вибір приміщення, як у спеціалізованому агентстві, для яких оренда офісів – їхня спеціалізація.

Наступний момент, на який необхідно звернути увагу: можуть здаватися приміщення, які взагалі не можна використовувати під офіси, а їхня оренда може бути незаконною, і в такому разі договір оренди буде визнано недійсним.

Так що ж робити?

Найкраще звертатися до професіоналів ринку нерухомості, які спеціалізуються саме на доборі офісних приміщень. Основна перевага звернення до них полягає в тому, що ви отримаєте професійну допомогу за декількома напрямками: підбір різних варіантів офісів, консультування з будь-яких питань нерухомості, юридичний супровід угоди, а також заощадите час – найдорожчу витрату.

Раніше ми опублікували статтю в якій розповідається про три важливі фактори при виборі офісного приміщення.

Автор: Олександр Бєлов