09-12-2015

Інвестування активів у закордонну нерухомість

інвестиції у закордонну нерухомість

Напрямок грошового «потоку» в комерційні та житлові об'єкти – галузь, що динамічно розвивається, в рамках якої відроджуються нові тенденції, але спочатку їх варто перевірити, а потім випробувати.

Слід привернути увагу до того, що цей вид діяльності має кілька, так би мовити, каналів, які можуть призвести до повного провалу справи. Тому, щоб не втратити ні те, ні інше, спочатку слід проконсультуватися з експертами із цієї сфери. Наприклад, які займаються продажем комерційної нерухомості у Німеччині. Перейшовши на сайт housage.com/Germany/Munich/commerce/, ви зможете поставити будь-яке питання, пов'язане з темою статті.

«Попереджений, отже, озброєний» – це давній латинський вираз, після якого можна перейти до справи.

Куди інвестувати?

Сьогодні можна запропонувати 2 варіанти вкладення вільних коштів:

  1. У нерухомість.
    Спочатку її потрібно придбати, потім оформити у власність (зробити самостійно чи через компанію), після цього, наприклад, здавати в оренду. Але на цьому фінансові витрати не закінчуються, оскільки набуту площу треба захистити від посягань та від нещасних випадків.
  2. До трастового Фонду.
    Тут взагалі нічого робити не доведеться, тому що ця організація самостійно веде пошук орендарів, і в автоматичному режимі розподіляє доходи між власниками. Тож, простіше вже нікуди!

Але, принаймні, ці варіанти не такі безнадійні і мають мінімальний ризик, що особливо важливо для інвестора-початківця.

Вибір країн

Китай – країна, яка поки що розвивається. Але особливо примітно те, що тут дуже дешева нерухомість. Але не було б так райдужно, якщо несуттєві мінуси, які полягають у мовному бар'єрі, соціальній напруженості та постійному державному регулюванні.

Такі країни, як Німеччина, Англія, Сполучені Штати Америки, Франція та деякі інші вигідні з точки зору надійності та конфіденційності. До того ж можна здійснювати поїздки до цих держав, є безліч вільних ніш, щоб реалізувати себе як індивідуальний підприємець і зайнятися вигідним інвестуванням.

Швейцарія – особливий статус інвесторам. Ця країна заслуговує на особливу увагу, оскільки, цілком можливо, що вже зовсім скоро може значно зрости попит на нерухомість.

Скандинавські країни вважаються також привабливими через зростання цін на нерухомість, зафіксованого за останній рік та високим рівнем життя.

Сподіваємося, що, ознайомившись з аналітичною інформацією, розміщеною в цій статті, ви зможете зорієнтуватися на ринку інвестицій у закордонну нерухомість і в майбутньому знайдете об'єкт, що приносить стабільний прибуток.

Матеріал підготовлений АН BFS