11-10-2011

Нью-Йорк став лідером із вкладу інвестицій цього року

Лондон

Обійшовши Лондон, Нью-Йорк вийшов на перше місце за вкладами в нерухомість цього 2011 року.

У період із червня по липень місяць, всі інвестиції зросли на 166% і досягли 29.7 млрд. доларів США. У свою чергу за цей же період показники вкладів збільшилися на 2,4% і досягли 27,7 млрд. доларів США.

Незважаючи на ці показники, Чикаго, Атланта та Бостон, а також Нью-Йорк стали лідерами по вкладах у нерухомість на світовому ринку.

Щодо Лондона, то він зумів не зійти з передових позицій європейського міста, привабливого для вкладення інвестицій у нерухомість. Ну а за британською столицею йдуть Париж, Пекін та Сінгапур.

Savills-консалтингова фірма Британії нещодавно опублікувала рейтинг дорогих міст усього світу щодо купівлі нерухомості. Всі дані були отримані від World Class Index та опрацьовані.

Першість у цьому списку взяв Гонконг, набравши 207 балів. За Гонконгом слідує Лондон, який набрав 127 балів, потім Токіо зі 112 балами. За трійкою лідерів йдуть Сінгапур зі 110 балами, Париж з таким самим показником, Шанхай з 79 балами, Нью-Йорк з 69, Сідней з 67, ну а потім Москва з 62 балами та Мумбай з 57.

Підготував: Олександр Бєлов