08-10-2013

Переваги оренди квартири на добу перед готельним номером

квартира на добу

У житті будь-якого з нас з'являється необхідність поїхати в інше місто або якесь велике населене пункт. Причин для поїздки безліч - відрядження, поїздка в гості або просто приїзд для ознайомлення з визначними пам'ятками. Якщо поїздка триватиме два чи кілька днів, то відразу з'являється необхідність знайти житло.

Як правило, багато хто знімає готелі, проте з'явився цікавіший і економічніший варіант — квартира на добу. Нерухомість, що знімається на такий термін, є новинкою для багатьох. Звичайно, все нове — це те, що викликає у людини багато питань.

Щоб зрозуміти які переваги представлені перед орендою квартири на добу та готельним номером, варто їх представити списком:

  1. Низька ціна. Вартість найпростішого готельного номера змусить розщедритися. У свою чергу оренда квартири на добу матиме вартість щонайменше вдвічі меншу.
  2. Велика кількість зручностей та меблів. Найпростіший готельний номер - це мінімум меблів та зручностей. Якщо ж зняти номер, де зручностей та меблів більше, то він уже ставитиметься до вищої категорії — люкс, а це збільшення вартості щонайменше втричі.
  3. Повсюдне розташування квартир по місту. Зняти квартиру на добу можна у будь-якому районі міста – хоч у центрі, хоч на околиці. Готелі є лише в деяких місцях і доведеться вибирати з незручних варіантів, що максимально підходить.
  4. Можливість поторгуватися. Вартість оренди квартири на добу не фіксована. Можна поторгуватися та отримати велику знижку. Особливо охоче скидають ціну, якщо знімання відбуватиметься надвоє і більше доби. При зніманні готельного номера про знижку та мови не може бути. Вартість повністю фіксована.
  5. Можливість розмістити скільки завгодно кількість людей. Персонал у готелі не дозволить перебувати в номері людям більше, ніж має кількість місць у ньому. Що стосується квартири, то сюди можна привести скільки завгодно людей. Головне, щоб меблі та техніка були збережені в тому вигляді, в якому вони знімалися.
  6. Отримання всіх документів. У готельному номері дають чеки та квитанції про оплату. Наразі їх також можуть видати ріелторські агенції та деякі орендодавці, які мають статус підприємця.

Примітно, але оренда квартири на добу не має жодних мінусів. Тому, зробивши вибір на користь такої нерухомості, можна зберегти свої кошти, отримати затишні та комфортні умови для проживання.

Автор: Олександр Бєлов