08-01-2020

Власний бізнес – де знайти ідеї та як стартувати?

ідеї

Фінанси – це те, що тією чи іншою мірою турбує всіх. Хтось прикидає, де б заробити грошей, інший — куди інвестувати, та так, щоб з найбільшою окупністю. І все більше і більше людей єдині в думці, що якщо є деякі риси характеру, необхідно починати свій бізнес.

Працюючи так, ти можеш сам визначати сферу діяльності та графік роботи, а за прибуткового результату справи можна приймати рішення, що ж робити — розширювати цей бізнес, тим самим збільшуючи прибуток і час для роботи. Або не робити кроки до розширення, при цьому маючи можливість зробити собі вихідний тоді, коли це необхідно.

Але де взяти ідею?

Здається все, чим можна було б займатися (і що приносить відчутний дохід), все вже представлено в місті. А відкривати четверту автомайстерню, і потім докладати титанічних зусиль, щоб отримати клієнтів та обійти конкурентів — таке під силу не кожному. Але не варто бути таким категоричним — напевно, існує та ніша, яка чекає саме на вас. Хороший спосіб отримати їжу для роздумів — з'їздити в інше місто, подивитися, що там є, і що вийде відкрити вдома. Ще краще, звичайно, з'їздити в іншу країну, поєднавши, наприклад, відпочинок із здобувачем, але така можливість є аж ніяк не у всіх.

Інтернет пропонує унікальну можливість – форум бізнес-ідей. Завітавши до нього, можна поговорити з бізнесменами, з'ясувати, з якими труднощами вони зустрілися, і як вони їх подолали. Зрозуміло, не всі відкрито і безкорисливо ділитимуться особистими досягненнями, адже це їх знання, їх секретні технології. Процвітає продаж бізнес-ідей — це вигідно і тим, хто має багату фантазію, але не має поки що потрібної суми, і тим, хто має капітал, але ніяк не визначиться, у що ж його вкласти. Але суть не в цьому — іноді для досягнення заповітної мети достатньо лише поговорити з такими ж новачками та з успішними людьми. Одна така розмова — це величезна мотивація для того, щоб не сидіти на місці, щоб зробити вирішальний крок — розпочати власну справу.

Якщо у вас є думки, але ви не впевнені в позитивному результаті, згадайте таку істину: не помиляється лише той, хто нічого не робить. І нехай навіть поганий, але у вас буде свій досвід і надалі ви зможете уникнути аналогічних помилок. В інтернеті легко знайти ідеї, можна знайти соратників – і у всеозброєнні йти на це непросте, але дуже цікаве поле битви.

Раніше ми опублікували статтю в якій розповідається про чотири бізнес-ідеї з мінімальними вкладеннями для 2020 року.

Автор: Олександр Бєлов