07-11-2016

Найкращі «швидкі» бізнес-ідеї

бізнес ідеї

У нашій країні є безліч успішних бізнесменів, які проробили величезну роботу і сьогодні займають певне місце в конкретній ніші. І ці люди готові поділитися здобутим за роки роботи досвідом. Саме цей досвід необхідний як теоретичні знання для людей, які хочуть відкрити свій бізнес, що принесе дохід у максимально стислий термін.

У цій статті будуть розглянуті найкращі швидкі бізнес-ідеї.

На першому місці йдуть приватні аудиторські послуги. У цій сфері на початкових етапах можна обійтися без офісу та найму штату співробітників. Тобто немає жодних витрат, у той час як відбувається постійне розширення клієнтської бази. Якщо вірити статистиці, то чистий прибуток у цій сфері становить 16–18%.

Слідом йдуть приватні медичні послуги. Однак тут є одна обов'язкова вимога – організатор бізнесу має мати медичну освіту хоча б середню. Якщо воно є, то можна закінчити спеціальні курси, наприклад – масажиста чи спеціаліста з догляду за шкірою обличчя. У цій сфері можна обійтися без офісу, всі послуги надавати вдома у клієнта. Тут чистий прибуток становитиме 15%.

На третьому місці розташувалася ідея також пов'язана з медициною. Проте, вона передбачає чималі витрати. Це відкриття приватної клініки чи стоматології. Стартовий капітал буде потрібний серйозний, але й окупитися такий бізнес дуже швидко, а чистий прибуток, як і в попередньому випадку, становитиме 15%.

далі йдуть приватні бухгалтерські послуги. Ідея хороша тим, що не потребує початкових засобів. Водночас вона актуальна. Багато фірм економлять і не наймають бухгалтерів. Для них пріоритетніше викликати стороннього бухгалтера раз на квартал. Тут також, крім бухгалтерії, можна допомагати людям з оформленням податкових декларацій. На цій ідеї можна непогано заробити, прибуток тут також становить майже 15%.

Майже всі ідеї, перелічені у цій статті, не вимагають стартового капіталу. Напевно, багато читачів скажуть, що всі ці ідеї, що не вимагають вкладень, не є повноцінним бізнесом, це лише спосіб заробітку. Однак з цим можна посперечатися, якщо, наприклад, людина стала надавати приватні аудиторські послуги, і в неї пішли справи в гору, то, напевно, його справа може зрости до великої фірми. Найчастіше у бізнесі головне не стартовий капітал, а вдала ідея.

Автор: Олександр Бєлов