07-10-2016

Чому вигідно купувати готовий бізнес?

купити готовий бізнес

Як розпочати власний бізнес із мінімальними вкладеннями часу? Легко і просто. Звернутися до фірми, в якій можна купити готовий бізнес, а також перевірити чистоту справи, що купується, і бухгалтерську звітність компанії, що купується.

Існує безліч компаній, що пропонують послуги з продажу готових ТОВ з необхідними дозвільними документами для швидкого старту. Так, у сфері будівництва купуючи готову фірму з допуском саморегулівної організації, підприємець може одразу після придбання взяти участь у тендері та укомплектувати у максимально стислий термін портфель замовлень. Співпраця з професійними фірмами при покупці готового бізнесу відрізняється низкою вагомих переваг:

  1. Ви отримуєте «чисту» фірму, яка вже має всі необхідні для законної діяльності документи.
  2. Ви починаєте вести бізнес із вже готовою та укомплектованою кваліфікованим персоналом компанією.
  3. Ви купуєте готову ТОВ із перевіреною бухгалтерією, отже, з боку державних органів претензій не буде.
  4. Кваліфіковані співробітники фірми проведуть угоду з продажу фірми абсолютно законно та підготують усі необхідні для цього документи.
  5. Фахівці компаній, що займаються продажем бізнесу, надають всебічну підтримку при виборі готового ТОВ для покупки, яка задовольняє ваші умови. Крім того, компанії називають точні терміни переоформлення документації нового власника. Саме тому співпраця зі спеціалізованими компаніями набагато вигідніша, ніж самостійні пошуки та придбання готового бізнесу.

Якщо ви хочете купити готове ТОВ без допомоги фірм, що працюють у цій сфері, то без залучення грамотного юриста провести угоду точно неможливо.

Автор: Олександр Бєлов