07-05-2021

5 дешевих варіантів житла, які, як і раніше, хороші та безпечні

Якщо вам загрожує небезпека стати людиною без житла, ви можете поставити питання, що ще ви могли б зробити, щоб уникнути життя на вулиці. Ви робите все можливе, щоб знайти свій сімейний будинок, але не впевнені у дешевих варіантах житла?

1. Кімната

кімната

Щоб заощадити трохи грошей, ви завжди можете здати в оренду чиюсь кімнату. Це також відмінний спосіб заощадити гроші на меблів, якщо ви можете знайти ту, яка вже мебльована.

Це може бути набагато дешевше, чим платити за всю квартиру Оренда кімнати зазвичай включає комунальні послуги, так що ви точно знаєте, скільки повинні платити кожен місяць.

Якщо ви хочете усамітнення, переконайтеся, що ви знайшли житло, до якого підключено ванну кімнату.

2. Вітрильний човен

човни

Якщо у вас є човен, але немає вдома, чи ви думали про те, щоб жити в ньому? Ти не будеш першим. Якщо у вас немає човна, ви можете знайти дешеву, а потім знайти місце, де можна поставити човен на якір. Якщо у вас немає жодних зобов'язань, ви можете навіть вирушити у кругосвітнє плавання.

3. Блок зберігання

контейнери

Деякі люди навіть знімають складські приміщення в орендузаощадити гроші на житловій площі. Хоча з цим можуть бути юридичні проблеми, деякі люди роблять це протягом кількох місяців.

Якщо ваш дохід уже не той, що раніше, ви можете знімати складське приміщення за невелику суму щомісяця і принаймні мати там якийсь притулок на деякий час, доки не встанете на ноги.

4. Будинок на колесах

будинок на колесах

Можливо, плавання навколо світу – це не ваше, але якщо у вас є фургон, ви можете вирушити у подорож країною у своєму новому будинку. Фургон також може помістити всю вашу родину. Залежно від того, скільки місця у вас є, може бути важко мати трохи власного простору, але це дешево.

Можливо, вам навіть не доведеться платити за паркування фургона в деяких місцях, що заощадить ще більше грошей. Єдина корисність, про яку вам дійсно доведеться турбуватися – це паливо.

5. Гостьовий будинок

гостьовий будинок

Зрештою, оренда гостьового будинку у когось також може бути чудовим способом насолодитися дешевою орендою. Перш ніж переїхати, переконайтеся, що у вас є письмова угода з орендодавцем, щоб ви знали, скільки орендної плати має бути і коли.

Це чудовий спосіб мати свій власний маленький будинок, не переймаючись тим, щоб щомісяця вкладати в нього весь свій дохід.

Відкрийте для себе дешевші варіанти житла

Це лише кілька варіантів дешевого житла, але їх набагато більше. Якщо ви не можете знайти будь-яке місце і відчуваєте, що збираєтеся стати бездомним, є програми, які можуть допомогти вам знайти місце та стати на ноги.

Якщо ви у пошуках будинку, обов'язково вивчіть наш сайт і знайдіть відповідний варіант житла!

Раніше ми розповіли про особливості оренди кімнати - Недорого житла у великих містах.

Автор: Олександр Бєлов