06-04-2017

Оренда житла на добу або кілька годин: підбираємо варіанти через веб-ресурс

квартира подобово в Єкатеринбурзі

Приїхавши до Єкатеринбурга з особистих чи комерційних питань, необов'язково зупинятися у готелі. Пошук потрібного готелю зі зручними та недорогими номерами, процес бронювання - все забирає багато часу. Але з появою потреби винайняти квартиру на добу також можуть виникнути проблеми. Можна самостійно дзвонити власникам по оголошеннях і в результаті не знайти відповідного варіанта. Краще скористатися спеціальним інтернет-ресурсом, де зібрано безліч актуальних пропозицій для гостей міста.

Апартаменти з однією, двома, трьома кімнатами можна зняти на добу за суму від півтори тисячі рублів. Ціни залежать від площі, наявності інженерних комунікацій, спліт-системи, бездротового інтернету, меблів та інших зручностей. За бажання можна зняти квартиру на кілька годин, але не менше ніж на три. Подобова оренда житла сьогодні воліють багато гостей Єкатеринбурга та інших міст. Сервіс бронювання квартир надає максимум інформації про обрану житлоплощу. Кожен потенційний орендар може оцінити:

  • основні параметри (тип покриття для підлоги, вікна, кількість спальних місць, наявність лоджії або балкона, інтернет);
  • умови заселення (погодинна вартість чи ціна за добу проживання);
  • методи оплати;
  • детальний опис квартири.

Підібрати апартаменти можна за низкою критеріїв, до яких належить тип будинку, розташування, кількість кімнат та інші показники. Після вибору квартири для короткострокового оренди можна зв'язатися зі спеціалістами, які забронюють вам це приміщення в будь-який час дня і ночі. Різноманітність пропозицій, наочне вивчення апартаментів, швидке бронювання та пошук, можливість використовувати комп'ютер для отримання повної інформації – важливі переваги для клієнтів компанії «Мар'їн дім».

При заселенні в квартиру потрібно буде внести заставу у розмірі тисячі рублів або тимчасово надати паспорт. Фахівці відповідають за безпеку документів орендаря. Вибираючи житло із загального списку вулиць, можна відразу побачити, на якому поверсі розташовані апартаменти, чи ще здаються квартири в цих будинках. Продуманий, зручний інтернет-сервіс містить величезну базу пропозицій від орендодавців, яка регулярно оновлюється та поповнюється. Тому клієнти завжди шукають реальні пропозиції від власників та швидко вирішують проблему тимчасового проживання у чужому місті.

Автор: Олександр Бєлов

Читайте також