05-04-2021

Сонячні електростанції для приватних осіб та бізнесу

Встановити сонячну електростанцію набагато простіше, ніж здається. Зверніться до спеціалізованої компанії, яка розробить проект, встановить обладнання та візьме його на обслуговування.

Як заробляти на сонячній електроенергії

сонячна електростанція

Сонячна енергетика успішно розвивається у всьому світі. В Україні теж з'являється все більше об'єктів, оснащених обладнанням, яке дозволяє вилучати електрику з енергії сонця.

Звучить складно, насправді все просто. Саме недостатнє інформування називають одним із головних факторів того, що розвиток сонячної енергетики у нас йде не такими високими темпами, як міг би. Отримавши більше інформації, можна зрозуміти, як вигідно підключати альтернативні джерела.

Сонячна електростанція для приватного сектора може окупитись протягом чотирьох-п'яти років. А далі є можливість отримувати прибуток від підключення «Зеленого тарифу». Багато мешканців України вже цим користуються.

Що таке «Зелений тариф»

Якщо стисло, це держпрограма, за якою власники сонячних електростанцій можуть продавати електроенергію за пільговим тарифом. Сенс у тому, щоб стимулювати громадян виробництва енергії з використанням альтернативних джерел. Держава викуповує у приватних чи юридичних осіб надлишки електроенергії за високими тарифами (якусь частину можна витрачати на свої потреби).

Докладніше про можливості сонячної енергетики читайте на сайті https://kbenergy.com.ua/ua, тут же представлена ​​повна інформація про проектування та встановлення електростанцій.

Приватні (для будинків) та комерційні електростанції

сонячна батарея

Сонячні електростанції можна встановити на різних об'єктах. Наприклад, підприємствам буде цікавий варіант монтажу дахових станцій, що виробляють достатній обсяг електроенергії для забезпечення самого об'єкта та продажу надлишок з метою отримання додаткового прибутку.

У чому плюси:

  • установка «під ключ» – фахівці зроблять всю роботу від проекту до монтажу;
  • швидка окупність;
  • широкі можливості щодо підключення «зеленого тарифу» (є спеціальні умови).

Ще один плюс – це прив'язка "зеленого тарифу" до курсу євро.

Сонячні електростанції для приватних осіб

Аналогічні плюси одержують і приватні особи. Як зазначено вище, обладнання окупиться приблизно протягом 4 років. Є можливість отримувати прибуток від продажу електрики. Розмір прибутку може обчислюватись кількома тисячами євро на рік. До того ж, ви не залежатимете від роботи центральних електростанцій, виробляючи енергію автономно.

Що робити, якщо є бажання встановити сонячну електростанцію

Зверніться до фахівців до компанії KB Energy. Вас детально проконсультують, про все розкажуть, наведуть факти та цифри, пояснять принцип «зеленого тарифу» та допоможуть втілити бажання в реальність – розроблять проект, поставлять та встановлять необхідне обладнання.

Підготував: Олександр Бєлов