05-03-2018

Поради для рієлтора-новачка

ріелтор

Для тих же, хто хоче зайнятися ріелторством і робить свої перші кроки, потрібно мати уявлення про багато тонкощів такої діяльності.

Вихованість і культура спілкування, наполегливість та цілеспрямованість, працьовитість та порядність, аналітичне мислення – це головні риси майбутнього ріелтора.

Будь-яке шахрайство та перетягування вигоди на себе позбавить вас кар'єрного зростання, та й перспективи взагалі. Практика показує, що теорія «впарювання» нерухомості не забезпечує довгострокову тенденцію продажу та угод.

Сьогодні клієнти стали грамотними і досить розбірливими в психологічних типажах людей, що надають їм різні послуги, і як нерухомість, що пропонується сьогоднішнім ринком. Тому, щоб зав'язати ділові відносини на довгі роки з кожним, хто звертається за допомогою, потрібно, перш за все, довести людині, що ріелтор працював, виклався на всю котушку, сумлінно виконав свої професійні обов'язки. Власний банк потенційних клієнтів – це запорука успіху кожного рієлтора без винятку. Тут порядність грає головну роль. Якщо поважала тебе людина, то обираючи до кого б звернутися наступного разу, вона згадає саме про тебе. Якщо ви напрацюєте своїх клієнтів, то вас із задоволенням візьме на роботу багатша агенція, брендова.

Але спочатку оберіть як вам краще працювати: в офісі, вдома, комбінуючи будинок з офісом. У першому випадку у вас буде регламентований робочий день під контролем менеджера. Ви отримаєте робоче місце, інформацію, певну базу клієнта, оплату, але будете зобов'язані окупити всі витрати роботодавця. Робота вдома має, звичайно, переваги в плані свободи дій, але при цьому треба мати яскраво виражений індивідуалізм.

Третій варіант поєднує робочий час в офісі та вдома.

Автор: Олександр Бєлов