04-03-2015

Вибираємо квартиру з розумом

новобудови в Анапі

Ось, нарешті, настав той самий день, коли ви все-таки можете, а не просто плануєте придбати свою особисту квартиру. З чого почати?

Отже, ви нарешті зважилися придбати собі нове житло, і перший етап, з якого вам необхідно почати - це безпосередньо вибір вашої майбутньої квартири.

Перше, до чого ми вдається в подібній ситуації – це, безумовно, всесвітня мережа інтернету. Деякі люди, звичайно ж, можуть сказати, що в інтернеті дуже велика кількість протиріч, проте там є й позитивні моменти, оскільки найкращий помічник у цій справі величезний вибір.

Якщо ж ви зважилися на придбання квартири з використанням іпотечного кредиту, то ви зможете досить легко за допомогою спеціальної програми, яка є на кращих сайтах, приблизно розрахувати розстрочку, а також щомісячні платежі. Це дуже зручно, адже можна сидячи у своєму кріслі, вибрати собі потрібну квартиру, незважаючи на її віддалене місце розташування. І неважливо, де вона знаходиться, у Москві чи Нью-Йорку, інтернет наближає нас до мрії.

Отже, ваша мета – купити трикімнатну квартиру в Анапі за допомогою порталу wf-realty.ru. Ви ознайомилися із сайтом, тепер можна переходити до наступного кроку. У жодному разі не можна забувати, що в так званому квартирному питанні періодично можуть зустрічатися підводні камені, саме тому краще контролювати процес самому. Найкраще, це побачити квартиру на власні очі.

Дуже велике значення має планування, тому потрібно звернути на неї особливу увагу, також слід поглянути у вікно, щоб побачити, який вид перед вами відкриється. Під час вибору квартири добре огляньте під'їзд. Якщо є така можливість, то поспілкуйтеся із сусідами. Якщо ви купуєте житло саме на вторинному ринку, то перевірте якість стін. Не полінуйтеся ретельно перевірити квартиру, адже у разі її покупки саме вам доведеться в ній жити.

Якщо вас цікавить квартира в новому будинку, то необхідно зажадати ряд документів у забудовника:

  • свідоцтво про реєстрацію, а також статут компанії;
  • довідку з податкової сплати податків;
  • проект забудови, який має бути затверджений відповідними органами;
  • договір оренди земельної ділянки або акт на право володіння ним;
  • дозвіл на будівництво;
  • висновок інвестиційної експертизи щодо проекту будівництва.

Якщо ви хочете купити якісне житло і в майбутньому абсолютно ні про що не шкодувати – вимагайте, адже ви маєте на це право.

Автор: Олександр Бєлов