02-12-2015

Чому винайняти квартиру без посередників вкрай непросто?

передача ключів

Ця проблема хвилює і турбує практично кожного приїжджого в нове місто, місцевість. У вік бурхливого розвитку Всесвітньої павутини щодня створюються та оновлюються нові сервіси, спеціалізовані сайти, де будь-хто може за лічені хвилини знайти всі актуальні пропозиції щодо житлової нерухомості абсолютно в будь-якому місті.

Найпоширенішою сьогодні пропозицією, якою просто рясніють десятки сайтів нерухомості - квартири без посередників агентів. Але гарантії в чесності та доброчесності людини, яка пропонує вам житло на інтернет-просторах, ви ніякої не знайдете, тому будьте гранично обережні.

Власники житла все частіше відмовляються здавати нерухомість без рієлтора - це, мабуть, головна причина того, що сьогодні далеко не кожен може зняти квартиру без посередників самостійно. Колосально високий попит на послуги ріелторів цілком зрозумілий.

Ріелтор - це той чарівник, який позбавляє власника квартири від усіляких турбот абсолютно безкоштовно. Винагороду ріелтору платить той, хто бажає винайняти житло. Однак, як змусити власників житла запропонувати клієнтам оренду квартир без посередників агентів? Напевно, на це питання складно дати чітку, обґрунтовану відповідь. Але з упевненістю можна стверджувати, що послуги ріелторів будуть популярними ще не один десяток років.

Але будьте оптимістом, спробуйте запитувати родичів, друзів, близьких, можливо, хтось із них здасть вам квартиру без посередника за цілком прийнятною вартістю. Успіхів вам у пошуках!

Автор: Олександр Бєлов