02-10-2017

Як правильно будувати спілкування з інвестором

спілкування з інвестором

Тим, хто хоче знати, як зробити маленький бізнес без власного початкового капіталу необхідно навчитися спілкуватися з майбутнім інвестором. Більшість бізнесменів-початківців слабо розбираються фінансовій стороні і не можуть визначити точну суму інвестицій, необхідну для початку бізнесу, ні час, у який варто попросити гроші в інвестора.

Слід також навчитися правильно спілкуватися з бізнес-ангелом, що дозволить досягти кращого порозуміння між підприємцем і тим, хто готовий вкладати свої гроші в чужі ідеї. Не варто нехтувати думкою таких людей, які знають, як потрібно ефективно вкладати гроші у бізнес.

Необхідно продемонструвати інвестору свою конструктивність у підході до створення оригінальних бізнес-проектів. Не варто зациклюватись на одній бізнес-ідеї. Її потрібно розвивати і при нагоді зуміти відмовити від неї, якщо вона не працює.

Варто достеменно знати, коли потрібно просити гроші в інвестора. Якщо ви вирішили зробити бізнес на послугах, які будуть орієнтовані на певний споживчий запит і зможуть заробити більше грошей через тривалий період, варто залучити для цього кредитні гроші.

Приватний інвестор стає співвласником, якого цікавить стабільно високий прибуток, одержуваний вже за кілька років.

Не треба боятись просити більше грошей на свій стартап. Приватне інвестування у стартапи – це бізнес, за допомогою якого люди заробляють на винахідниках та розробниках нових бізнес-схем та технологій.

Щоб отримати необхідну суму, потрібно зацікавити інвестора, а для цього слід його дуже добре вивчити. А також необхідно вивчити всі венчурні фонди, що працюють, щоб підвищити ймовірність схвалення свого проекту і отримати в результаті потрібну суму від інвестора.

Автор: Олександр Бєлов