01-04-2014

Купівля вілли в Італії як спосіб примножити капітал

Вілла Італія

Італія є протягом тривалого часу одним з найкращих місць для інвестицій у нерухомість. Такому факту сприяє досить високий рівень розвитку, а також перспективне тло для капіталовкладень. Все це розбавляється теплим кліматом, цікавою культурною та історичною спадщиною. У зв'язку з цим щорічно зростає кількість угод із нерухомістю у цій країні.

Серед різноманіття у виборі різних типів нерухомості в Італії особливо відрізняється на краще вілла. Такий вид нерухомості має свої переваги. По-перше, вілли вирізняються цікавими архітектурними рішеннями. Така нерухомість будується сьогодні у всіх існуючих стилях, наприклад, таких, як хайтек, готика, бароко, модерн та багато інших. До того ж одна вілла може поєднувати кілька архітектурних стилів. Тому кожна вілла є цікавою, неповторною та несхожою на інші. По-друге, вілли будуються в місцях із найкрасивішими краєвидами. Велика кількість вілл зведена в районі озер Комо та Лугано, а також у Мілані та Сардинії.

Безперечною перевагою придбання італійської вілли є вкрай стабільний та міцний ринок елітної нерухомості у цій країні. Навіть світова криза попередніх років не зламала цієї стабільності. А ось такі країни як Іспанія, Єгипет, Португалія переживали останні кілька років якийсь спад ринку нерухомості.

Колосальний інтерес туристів приваблює такий район Італії як Апеннінський півострів. Він цікавий тим, що в ньому зосереджено величезну кількість історичних місць та пам'яток світового значення, наприклад, таких, як Рим з його околицями. Тому власна італійська вілла – це не тільки гарне капіталовкладення, а й можливість приїжджати до країни у будь-який час як для відпочинку, так і для ведення бізнесу.

До того ж, перевага придбання італійської вілли полягає і в тому, що ринок подібної нерухомості в Італії має гарну репутацію з точки зору надійності. Угоди з елітною італійською нерухомістю мають найнижчий відсоток спекуляції, ніж будь-де ще.

Перевагою є і те, що вілла в Італії може приносити сама по собі стабільний і високий дохід, якщо її здавати в оренду тим самим туристам. Адже ціни за оренду вілли в Італії дуже високі.

Підсумовуючи, слід зазначити, що покупка італійської вілли - це не тільки вдале інвестування, але і можливість проводити свою відпустку шикарно і в будь-який час.

Підготував: Олександр Бєлов