19-10-2015

ЖК «Софія» – квартири в Софіївській Борщагівці

У житловому комплексі «Софія» на Борщагівці з'являться дитячий садок та нова школа

Сучасний житловий комплекс «Софія», що знаходиться неподалік Києва і відрізняється спокійною атмосферою, красою та затишком, продовжує розвиватися.

ЖК Софія

Інфраструктура селища, закладеного у 2007 році, забезпечує мешканцям новобудов максимально комфортне проживання. На території комплексу працюють продуктові та промислові магазини та супермаркети, салон краси, ряд відділень банків та автостоянок. Для активного відпочинку та спортивного розвитку дітей передбачено фітнес-центр, стадіон та численні спортмайданчики. Закінчується будівництво дитячого садка та школи. Ознайомитись детальніше з комплексом можна на офіційному сайті забудовника http://www.sofiya-city.com.ua/.

Сучасні дитячий садок та школа поряд з будинком – мрія дбайливих батьків!

У 2013 році розпочалося будівництво дитячих освітніх закладів. Незабаром вони привітно відчинять свої двері для дітей Софіївської Борщагівки.

Будівля дитячого садка розрахована на 200 дітей і зараз знаходиться на стадії фасадного утеплення та скління. Для забезпечення повноцінного розвитку малюків на його території організовано ділянку для рухливих ігор на свіжому повітрі. До нього входять:

  • сучасне спортивне поле, що відповідає всім стандартам та нормам експлуатації у дитячих дошкільних закладах;
  • волейбольний та гімнастичний майданчики;
  • бігові доріжки.

На території дитячого садка перебуватиме ділянка для висадки овочевих та плодово-ягідних культур, а також майданчики для групових прогулянок.

ЖК Софія від Мартинова

Школа від забудовника Мартинова для дітей ЖК «Софії» буде введена в експлуатацію у 2016 році. Розташування максимально близьке до будинків дозволить дітям скоротити час на збори та самостійно дійти до місця навчання. Тепер батьки можуть бути впевнені, що дитині знадобиться не більше 10 хвилин, щоб дістатися школи.

На даний момент будівництво школи продовжується відповідно до передбаченого плану. Наразі ведуться роботи зі зведення останнього 4 поверху будівлі. Школа буде орієнтована на повну 11-річну освітню програму з трьома паралелями класів (А, Б, В).

ЖК «Софія» розташований у мальовничому та екологічно чистому районі передмістя Києва за кілометр від окружної дороги. Відмінна транспортна розв'язка, 5 регулярних маршрутних автобусів та станції метро поряд з комплексом дають можливість швидко потрапити у будь-який куточок столиці.

Підготував: Олександр Бєлов