03-11-2012

Вибір регіону Іспанії та типу нерухомості

Ібіца

Смаки у людей різні, одні воліють великі міста з розвагами та галасливими вечірками, інші бажають проводити час у провінційних містечках, з вузькими вуличками та шикарними ресторанами. Є не тільки ті, хто любить морські простори та барвисті пляжі, а й ті, кому до вподоби природа та усамітнення в горах. В Іспанії знайдеться все. Тут Ви зможете підібрати місце на будь-який смак.

Не забувайте і про нерухомість, нерухомість в Іспанії придбати труднощів не складе головне, щоб було на що купувати. В Іспанії велика кількість будинків, квартир, вілл і бунгало, у Вас з'явиться шанс не тільки купити нерухомість в Іспанії, але і зняти її в оренду за доступними цінами.

Для того щоб правильно вибрати регіон та нерухомість, зберіть свою сім'ю і за чашкою чаю дайте відповідь на кілька запитань:

  1. В якому будинку в Іспанії Ви і ваша сім'я хотіли б жити або проводити час у період відпочинку?
  2. Якій місцевості Ви надаєте перевагу?
  3. З якою метою Ви хочете купити нерухомість в Іспанії: для постійного життя, для відпочинку під час відпусток, для інвестування?
  4. Який грошовий капітал Ви готові вкласти на купівлю нерухомості?

Якщо в плани входить покупка будинку або квартири в Іспанії для постійного або тимчасового проживання, то пильну увагу приділіть чисельності Вашої родини та Вашим уподобанням.

Керуючись цими порадами, Ви легко зможете підібрати площу житла та його вигляд, місце, де воно буде розташоване, наявність басейну, гаража тощо.

Якщо ви вирішили купити нерухомість в Іспанії з метою вкладення грошей і в Ваші плани входить її перепродаж або здавання в оренду, розглядайте привабливий об'єкт для майбутніх орендарів і покупців.

Головними перевагами будуть віддаленість від моря, якість будівлі та вид з вікна.

Не впадайте у відчай, якщо Ваші смаки та переваги сім'ї не збіглися. Проконсультуйтеся зі спеціалістом, який допоможе привести Вас до спільної думки.

Автор: Олександр Бєлов