20-09-2012

Вклади в іноземний бізнес

бізнесмен

З останніх міркувань фахівців стало відомо, що кожен другий бізнесмен, який займається інвестуванням, вкладає кошти саме в іноземні нерухомі комерційні об'єкти й у закордонні відносини, хоч і існують перспективи й у рідній країні. Але, на думку багатьох успішних людей, займатися бізнесом закордоном вигідніше.

Як правило, бізнесменів залучає так звана країна-офшор, або сегмент цієї країни, який здатний надати зареєстрованому капіталу ззовні країни деякі пільги, а також обслуговування на конфіденційному рівні тощо. Наприклад, якщо ви бажаєте зменшити легально податкове навантаження на власний бізнес або відкрити банківські рахунки в іншій країні, це все більш ніж можливо на сьогоднішній день в офшорній юрисдикції.

Якщо ви не знаєте, яка офшорна зона вам необхідна, і конкретно необхідна вашому власному бізнесу, вам знадобляться послуги юридичної компанії Amond Smith Ltd, яка проконсультує вас щодо будь-яких питань у цій сфері та проінформує про всілякі ризики при використанні офшору.

На сьогоднішній день, як зазначають експерти, використання офшору – це надійне податкове планування.

Кожен іноземний бізнес відрізняється успіхом, як вважають за краще думати вітчизняні бізнесмени, але необхідно бути насамперед грамотним у цій сфері, щоб робити перші спроби створення бізнесу в офшорних зонах. Про це та багато іншого ви зможете дізнатися у спеціалізованій дослідній та надійній компанії, що займається не тільки консультаціями, а й реєстрацією офшорів, а також відкриттям банківських рахунків та продажем вже готових так званих офшорних компаній. Будьте на крок попереду, будуйте вигідний та правильний бізнес.

Автор: Олександр Бєлов