15-12-2012

Торгові майданчики

торговий центр

Вуличні торгові майданчики призначені для дрібнооптового та роздрібного продажу споживчих товарів та послуг. Ларьок, магазин, кіоск це і є той самий торговий майданчик, призначений для поширення побутової та інформаційної продукції, а також деяких послуг.

Такі місця збуту товарів та послуг дуже зручні та популярні як серед споживачів, так і серед підприємців. Ці невеликі споруди (кіоски, магазинчики, кіоски, міні-кафе) швидко виготовляються та зводяться відповідно до всіх вимог замовника. Саме продаж магазинів, або оренда таких торгових місць, дозволяє кожному підприємцю розпочати свій бізнес у будь-якій точці міста. Також такі торгові місця зручні у використанні споживача. Дані конструкції можна зустріти дорогою на роботу або дорогою додому, що дозволяє за короткий період придбати потрібний товар або скористатися конкретною послугою, не стоячи в черзі у великих торгових центрах.

Не менш популярними стали останнім часом «Онлайнові майданчики» інтернет-магазини, які дають змогу придбати товар, не виходячи з дому. Такий спосіб розповсюдження та придбання товару зручний завдяки економії часу, ознайомленню з характеристиками товару не виходячи з дому, можливості проконсультуватися індивідуально щодо виробу, що зацікавив, в онлайн-режимі, отримати товар додому у зручний для себе час. Каталоги виробів, які розповсюджує той чи інший інтернет-магазин, мають широкий асортимент, з яким можна ознайомитись при перегляді сторінок сайту. Великим плюсом є і варіанти способу оплати товару, придбаного через інтернет, яких буває кілька: через банківську картку, банківський переказ, електронні гроші, смс-платіж, післяплату або ж готівковим розрахунком при доставці товару додому.

Яким би видом торгового майданчика не користувався споживач, кожному за якийсь із варіантів стане найбільш підходящим. Для одних вибір за допомогою інтернет-пропозицій виявиться справжнім відкриттям, адже набагато швидше зазирнути на сторінку сайту і протягом декількох хвилин переглянути весь асортимент товару, що пропонується. Іншим зручніше буде відвідати звичайний магазинчик або ларьок для придбання потрібної речі, помацати її і помацати, після чого приймати рішення, купувати чи ні даний виріб.

Підготував: Олександр Бєлов