13-12-2012

Будівельна фірма – фінансова незалежність

будівництво

Кожна людина замислювалася про можливість постійного доходу, відкриття малого бізнесу, фінансову незалежність. Один і найпоширеніших і найвигідніших видів заробітку – будівництво. Для того щоб відкрити подібну фірму, необхідно мати багато знань і досвіду в даній сфері.

Для початку роботи вашої організації потрібно мати бізнес-план і зареєструвати Підприємство. Розберемо докладніше, як це зробити. Зареєструвати фірму можна як на індивідуального підприємця, так і на товариство з обмеженою відповідальністю (для цього нам знадобиться скласти статут та протокол створення). Також необхідно вибрати систему оподаткування. До вибору варто підійти з розумом, зупинитися на вигідніших умовах.

Невід'ємною частиною добре злагодженої організації є складання фінансового плану. У графі витрати необхідно вказувати витрати на розвиток та функціонування підприємства (оренда приміщення, будівельні матеріали та ін.). Графа ж доходи повинна вказувати на вигоду, принесену безпосередньо Підприємством.

Також необхідно задуматися про грамотну рекламу, яка сприятиме залученню максимальної кількості замовників.

Рекламу можна розмістити в інтернеті, опублікувавши, наприклад, оголошення на тему "фірма з граніту". Також ефективні рекламні компанії на радіо та телебачення. Можливе залучення клієнтів за допомогою друкованих матеріалів, таких як візитки, листівки тощо. Але найдієвіший спосіб – це позитивні відгуки замовників, які здатні принести набагато більше користі, ніж засоби масової інформації. Варто виконувати роботу якісно, ​​від цього залежить подальша доля фірми. З цього випливає, що з більшою відповідальністю потрібно підійти до прийому на роботу. Бригада майстрів повинна складатися тільки з висококваліфікованих робітників, які не мають шкідливих звичок.

Можна починати працювати! І пам'ятайте, легких шляхів не буває, на розвиток фірми знадобиться час, а при дотриманні таких нехитрих правил будівельного бізнесу успіх Вам забезпечений.

Автор: Олександр Бєлов