03-03-2013

Здача квартири в оренду – надійне джерело доходу

дохід

У наш час нерухомість здатна приносити дохід у різний спосіб. Наприклад, можна купувати нерухомість за нижчою ціною, а перепродавати за вищою, але аналіз ринку нерухомості каже, що набагато вигідніше отримувати доходи від здавання нерухомості в орендуніж від перепродажу.

Це відбувається через те, що на ринку нерухомості дуже актуальним є попит на оренду нерухомості. Фахівці підрахували, що власник, здаючи свою нерухомість, може за 1 рік заробити понад 10% вартості самого житла.

Виходячи з цього стає зрозуміло, що нерухомість це чудовий об'єкт інвестування. Для інвестора-початківця, який бажає надалі заробляти гроші на оренді житла, найоптимальніший спосіб заробітку буде купівля однокімнатної або двокімнатної квартири зі стандартним плануванням і площею. Така квартира обов'язково має знаходитися в районі з розвиненою інфраструктурою та поблизу транспортної розв'язки, тоді і вартість оренди буде відповідною.

Набагато вигідніше купувати квартиру на вторинному ринку, тому що в цьому секторі існує велика ймовірність, що ви купите готову квартиру, тобто вже з меблями та побутовою технікою. А це пристойно зменшить початкові витрати на підготовку житла, і його можна буде відразу ж здати.

Але бувають випадки, коли на це не треба розраховувати, а бути готовим до додаткових вкладень на косметичний ремонт або обстановку квартири предметами побуту. Квартиронаймачів можна підшукувати самостійно, але на це потрібно чимало часу та сил. Для цього потрібно буде перечитати всі оголошення в пресі, переглянути їх в інтернеті, і якщо результату не буде, доведеться друкувати оголошення самим і розклеювати їх на під'їздах. Але вихід із будь-якої ситуації є завжди, і тут теж існує правильне рішення, просто потрібно цю роботу довірити професійним ріелторам. Як показує практика, коли житло здається за допомогою агентства нерухомості, цей варіант набагато ефективніший і швидший. Крім того, що вони вам самі знайдуть орендаря, а також агентство може взяти на себе обов'язки вести контроль над своєчасною оплатою. оренди житла і дадуть гарантію за дотримання порядку в квартирі, що здається.

Вартість послуг агентства нерухомості повністю компенсується своєчасними виплатами орендної плати та вашим спокоєм за свою квартиру.

Автор: Олександр Бєлов