20-10-2014

Продаж квартир у Павшинській заплаві: особливості мікрорайону

Павшинська заплава

Павшинська заплава є одним із найсучасніших, найкрасивіших мікрорайонів Красногорська. Одним із його головних плюсів є екологічна чистота району – і це так близько від мегаполісу – Москви! Найкрасивіший пейзаж і будинки на березі Москви-річки приваблюють сюди багатьох потенційних покупців житлової площі.

Заміське житло сьогодні є досить популярним. Люди, що втомилися від суєти та пожвавлення великого міста, прагнуть загону. До того ж і вартість квадратних метрів за містом набагато нижча від ціни на квартири в столиці. Різні квартири в Павшинській заплаві продаж яких ведеться від забудовника, представлені у різних цінових категоріях. Однак більшу частину ринку нерухомості в Красногорську займають одно- та двокімнатні квартири, які користуються великою популярністю у молодих сімей, бюджет яких обмежений.

Майже вся нерухомість у Павшинській заплаві Красногорська представлена ​​багатоповерховими будинками, де перші поверхи віддані під нежитлові приміщення. Магазини, бари, кафе, офіси різних фірм, салони краси розташовуються на перших поверхах висотних будинків, що дозволяє власникам квартир користуватися всіма зручностями розвиненої інфраструктури, а також вести свою підприємницьку діяльність у безпосередній близькості від будинку.

Забудова багатоквартирних будинків здебільшого ведеться в центральній частині мікрорайону та по береговій лінії Москви-річки. Тут немає великих промислових підприємств, що дозволяє говорити про екологічну чистоту району. Зате недалеко знаходиться Мальовнича бухта, де можна чудово проводити годинник відпочинку, купаючись і засмагаючи.

За планами освоєння території Павшинської заплави незабаром у мікрорайоні збудують додаткові загальноосвітні школи, дитячі садки, а також музичні та балетні освітні заклади. Сьогодні зняти квартиру в Павшинській заплаві Дуже нескладно, але варто мати на увазі, що поки що тут відчувається брак шкільних і дошкільних навчальних закладів, тоді як кафе, ресторани, ательє та інші подібні об'єкти розташовуються на кожному кроці.

Як правило, всі новобудови в даному районі мають квартири комфорт та бізнес-класу. Найближчим часом планується забудовувати північ заплави малоповерховою спорудою. Однак центральна частина і захід, як і раніше, віддаватимуться під багатоповерхові висотні будинки.

Автор: Олександр Бєлов