28-02-2014

Придбання нерухомості в Євпаторії

Будинок у Євпаторії

Євпаторія – кримське місто з більш як двох тисячолітньою історією. Це курорт, що динамічно розвивається, який щорічно обирають тисячі туристів. Тут безліч пансіонатів, чисті пляжі, гарне узбережжя, що потопає в зелені. В Євпаторії все і клімат, і інфраструктура сприяє чудовому відпочинку. Але відпустки протікають швидко, а розлучатися із цим чудовим місцем хочеться далеко не всім. Однак є можливість виправити це положення – достатньо купити будинок в Євпаторії.

Купівля будинку в Євпаторії: всі за і проти

Купити будинок в Євпаторії можна за цілком прийнятною ціною, яка буде набагато вигіднішою для багатьох, ніж вартість житла на інших рекламованих курортах. На відміну від квартир власникам будинків не доведеться регулярно стикатися з сусідами, терпіти шуми за стіною. Будиночок можна придбати у будь-якому районі, а отже можна забезпечити себе житлом у відмінних умовах, позбавлених міського шуму. Кожен будинок, який можна купити у Євпаторії, має оригінальну архітектуру, планування, площу. Це може бути невелика дача з терасою або двоповерховий котедж з мансардою, просторим балконом та панорамним склінням.

Вигода такої покупки в тому, що кожен об'єкт реалізується з ділянкою землі різної площі, на якій можна організувати дитячий майданчик, барбекю чи зону пікніків. Крім цього, покупець набуває повноцінного домоволодіння, в якому він буде одноосібним господарем. Будинок можна використовувати і для постійного проживання, і для оренди. Єдиним мінусом такого придбання є "мертвий сезон" на морі. Однак він триває лише кілька місяців, решта часу і навесні, і восени, і влітку тут чудова погода, сприятлива для відпочинку.

В якому районі краще купити будинок в Євпаторії?

Купити будинок в Євпаторії можна у будь-якому районі. Це може бути Курортна зона, будинки якої розташовуються в безпосередній близькості до моря, хоча такі домоволодіння стоять на порядок вище. Також привабливі пропозиції в Центральному районі, Мойнаку, Пересипу, Слобідці, їхня вартість вже буде значно меншою. У будь-якому з районів міста можна знайти гідні красиві будинки, які будуть і за ціною, і за площею і поверховістю задовольняти запити покупців.

Підготував: Олександр Бєлов