27-08-2012

Президент країни вимагає припинити тиск на чинний бізнес

шлях до успіху

Віктор Янукович зазначив, що необхідно знизити тиск на український бізнес та бізнесменів, які знають як знайти великого та багатого клієнта, що у свою чергу підвищить рівень іноземних інвестицій та інших вкладень. Для підприємців мають бути створені найсприятливіші та найвільніші умови. Віктор Янукович розповів про цивілізоване ведення бізнесу на дні незалежності України.

Глава держави вимагає повною мірою знищити будь-який негативний вплив на бізнес, припинити втручання корупціонерів різних галузей у ділові відносини. Таким чином, слід докорінно очистити ділову сферу від державної влади. Президент переконаний, що такі події забезпечать розвиток економіки на тривалі роки.

Віктор Янукович зазначає, що вже вживаються деякі дії, які рухають Україну до створення найкращих умов для вітчизняних підприємців. Мета подібних дій – не лише оновлення технології, а й побудова національної економіки без корупції, тіні та без рейдерства.

Такі правила – каже президент – мають бути стабільними та зрозумілими, адже хороші умови для розвитку створять гарантії прав будь-якої власності, дадуть можливість молодим підприємцям розкрити свій потенціал. Цивілізована обстановка у бізнес-сфері, притягне й іноземних гостей, які будуть здатні піднімати економіку країни поряд із місцевими бізнесменами.

Джерело www.news24ua.com.