24-05-2014

Переваги заміської нерухомості в Анапі

Анапа, Краснодарський край

Нещодавно мрією середньостатистичного міського жителя була власна простора квартира. Однак останнім часом ситуація змінюється: все частіше городяни, що особливо проживають у мегаполісах, визнають покупку приватного будинку в передмісті більш вигідним, ніж придбання міської квартири. Ця думка ґрунтується на наявності безперечних переваг нерухомості за межею міста.

По-перше, явною перевагою заміського житла в Анапі є відсутність таких докучливих факторів, як загазованість, тіснота і шум вулиць, які в даний час стають чи не основними ознаками будь-якого російського міста, тоді як проведення часу на природі заспокійливо впливає на людину, відповідно, покращується стан її здоров'я. Крім того, за таких умов швидше відновлюються сили після робочого дня.

По-друге, заміський будинок є ідеальним варіантом для сім'ї з дітьми, тим більше якщо вони маленькі: немає необхідності підшукувати тихе, спокійне місце для прогулянок, до того ж відпадають причини занепокоєння з приводу безпеки дитини.

Варто зазначити, що такий будинок дозволяє почуватися вільно, адже велика присадибна ділянка захищає власників від сторонніх цікавих очей та випадкових відвідувачів. До речі, земельна ділянка дозволить вам втілити особисті ідеї, що стосуються краси та покращення комфорту. Наприклад, ви можете побудувати лазню, розмістити басейн або посадити город і поставити на ньому теплицю. А можливо, ви давно мрієте про оранжерею, і нарешті з'явилася можливість втілити плани в життя. До того ж наявність земельної ділянки робить заміський будинок привабливим для власників свійських тварин, особливо собак.

Ще один великий плюс такої нерухомості – наявність різноманітних проектів забудови, що дозволяє купити будинок відповідно до особистих потреб і навіть забаганок.

Крім цього, наявність приватного будинку за містом позбавить вас від проблеми, що гостро стоїть перед міськими жителями - відсутності паркувального місця або гаража, так як майже кожен проект передбачає місце для розміщення як мінімум двох автомобілів.

Сучасний заміський будинок цінний і тим, що він не тільки забезпечує вам відокремлене життя, а й чудово облаштований у побутовому плані: зазвичай вже на початковому етапі проектування котеджних селищ передбачені необхідні інженерні мережі та дороги зі з'їздами до кожної ділянки. А наявність у більшості селищ власної охорони робить проживання у них більш комфортним порівняно з багатоквартирними будинками.

Як додаткову перевагу варто розглядати надійність даного житла як об'єкт вкладення коштів. Крім того, приватна садиба є показником певного соціального статусу.

Від компанії «Анапа Море».