01-10-2012

Подобова оренда квартир: моменти, які ви повинні знати

подобова оренда

Приїжджаючи до незнайомого міста, ми завжди починаємо думати насамперед про те, де сьогодні зможемо зупинитися. На сьогоднішній день, замість дорогої готельної кімнати є можливість орендувати квартиру на добу. При багатьох позитивних моментах, орендуючи квартиру, ви можете потрапити в неприємну ситуацію, яка негативно вплине на ваш стан і бажання продовжувати подорож.

Якщо вам необхідна квартира на добу в Одесі або в іншому місті України, підбираючи цікавий варіант, будьте дуже уважні, адже тільки своєю пильністю ви зможете захистити себе та своїх друзів від несподіваної неприємності.

Трапляються і такі ситуації, коли ви, сидячи вдома, бронюєте по інтернету квартиру на добу, а приїхавши, дізнаєтеся, що до вашої появи її віддали іншим клієнтам. У такому випадку, у вас немає іншого виходу, і ви будете змушені шукати перший варіант, що трапився, можливо за більш дорогою ціною, при цьому, не варто сподіватися, що ви зможете повернути гроші, відіслані у вигляді передоплати.

Щоб з вами такого не сталося, уважно вивчіть умови орендодавця. Уважно вчитайтесь у всю подану інформацію щодо подобового бронювання квартир, а потім спробуйте зв'язатися з оператором чи іншим представником обраної компанії, щоб уточнити необхідні деталі.

Рекомендується рідше звертатися за оголошеннями приватного типу, де вказано, що ви зможете орендувати розкішні апартаменти за найнижчими цінами. Шахраї – орендодавці користуються тим, що іноземні гості чи інші приїжджі не ознайомлені із ринковими цінами на подобове житло. Найчастіше такі квартири у кілька разів гірші, ніж їх уявляють.

Підписуючи орендний договір, обговоріть те, чи господарі зможуть без вашого відома відвідувати цю квартиру, але при цьому пам'ятайте, що включена вами гучна музика або галаслива вечірка спровокує господарів на незапланований візит. Намагайтеся поводитися дуже пристойно, адже згодом вечірки в орендованій квартирі, ви навряд чи зможете щось пояснити господарям, і вам доведеться покинути її в найкоротший термін.

Якщо ви звернетеся до спеціалізованої агенції, яка підшукує подобові квартири, Ви зможете гарантовано отримати саме таке житло, яке бажали: комфортне, шикарне та гідне, з необхідною технікою та меблями. В орендному договорі фірми вказуються абсолютно всі деталі, і ви маєте право надати і вимагати необхідну компенсацію в тому випадку, якщо хоч одна умова із зазначених, не виконана.

Якщо ви твердо вирішили, що вам необхідно винайняти квартиру на добу, оцініть без поспіху весь ризик, який може виникнути при зверненні до орендодавців-«приватників», і пам'ятайте, що найкращий варіант – це звернення до досвідченої компанії. Крім того, на офіційному сайті компанії завжди викладено всю необхідну інформацію та фотографії квартир різного типу, їх опис та вартість. При необхідності, якщо ви відправляєтеся у відрядження, компанія може видати спеціалізований документ про ваше перебування в таких-то апартаментах.

Автор: Олександр Бєлов