16-09-2012

Декілька рекомендацій щодо вибору складу для оренди

склад

Підприємці чудово розуміють — для того, щоб вести торговий бізнес, необхідно мати додаткові приміщення, такі як склади та інші камери зберігання. Але сьогодні молодому бізнесменові буде накладно купити склад, а ось взяти його в оренду – більш реалістичне рішення.

Щоб взяти склад в оренду, фахівці рекомендують звернутися до професійних ріелторів, які проконсультують вас щодо того, які продукти та товари можна зберігати на тому чи іншому складі або як підготувати склади для зберігання, наприклад, продукції з базальтової вати. Якщо ви збираєте зберігати на складі утеплювач, вам буде необхідний абсолютно будь-який склад. Подібні утеплювачі стійкі до сухості або вологості, тому не схильні до швидкого зносу.

Перед тим як орендувати склад Вам необхідно звернутися в агентство і дати запит на знаходження складу. Пам'ятайте, що коротка відстань між самою торговою площею та складом заощаджує транспортні витрати, тому намагайтеся придбати склад якомога ближче до торгового місця або біля нього.

Звернувшись до спеціалістів, обговоріть повністю підбір складу. Вам необхідно згадати його місткість, приблизний розмір стель, рівень вологості та інші нюанси. При самостійному виборі складської нерухомості, ви можете пропустити деякі фактори, про які грамотний ріелтор забути не може, тому його допомога вам буде потрібна.

Ціна оренди складу залежить переважно його розташування. Чим далі склад, тим більше витрат на транспортування товарів і на утримання, адже на відстані від міста на складі може завестися більше гризунів. Вибір складу – це відповідальне заняття, тому не проґавте можливість отримати допомогу від ріелторів у цьому питанні.

Автор: Олександр Бєлов