18-12-2012

Натяжні стелі для офісу

переговорна

Імідж компанії залежить не тільки від презентабельних співробітників, але й залежить від стану офісів, підтриманої чистоти та сучасного інтер'єру. Для того, щоб ваші клієнти відчували себе комфортно, необхідно створити гармонійну обстановку, приділивши при цьому велику увагу стелі, адже люди інстинктивно дивляться на верх, адаптуючись і оцінюючи навколишнє середовище.

Прекрасним доповненням вашого офісного інтер'єру стане натяжна стеля. Для такого типу приміщень ви можете використовувати, як класичну білу натяжну стелю, так і оригінальну, наприклад, із зображенням вашого справжнього логотипу. Все залежить від того, якою діяльністю ваша компанія займається. Якщо ваші офіси відносяться до фінансових установ, грамотнішим буде вибір суворого типу натяжних стель білих або сірих тонів, якщо ж ваш офіс ставитися до рекламної компанії, тоді стелю можна підібрати не напружених тонів: блакитних, кавових, лимонних і т.д. Тут також все залежить від інтер'єру.

Натяжні стелі надійні та довговічні. Користувальницькі відгуки про натяжні стелі позитивні, тому ви можете переконатися в тому, що такі матеріали по істині якісні.

Переваги натяжних стель

Подібні стелі ідеально доповнять існуючий інтер'єр незалежно від того, яку фурнітуру стель ви замовили - лакову, матову, під мармур, перламутр, металік, дерево або шкіру. Асортимент продукту настільки великий, що ви зможете підібрати стелі не тільки до нового, але і старого інтер'єру.

Експерти в галузі будівництва відзначають, що ні побілка стель, ні гіпсокартонні матеріали, ні підвісні стелі ніколи не будуть настільки респектабельними, затишними і комфортними для клієнтів, що ввійшли в офіс.

Лише після кілька годинної установки стель, ви помітите, що матеріал ідеально приховав всі недоліки офісної стелі, зробивши його рівним і престижним. Навіть якщо ви орендодавець офісного приміщення, вигідніше і раціональніше буде замовити установку натяжних стель, ніж з гіпсокартону. Перші, за словами виробників, здатні прослужити близько 20 років, тоді як гіпсокартон необхідно замінювати через кілька років.

Якщо за подібними стелями здійснюватиметься правильний і необхідний догляд, ви ні на мить не зможете задуматися про заміну стелі!

Автор: Олександр Бєлов