06-05-2014

Мобільні будівлі заощаджують час та гроші

мобільний будинок

Однією з галузей, в якій дуже потрібна технологія будівництва мобільних будівель, є сільське господарство. Після перебудови та занепаду, зараз ця галузь знову набирає обертів та відновлюється. Істотний внесок у це, зробили саме швидкомонтовані конструкції, оскільки їх відрізняє дуже приваблива вартість.

Чим швидше окупиться та чи інша споруда, тим краще для тих, хто вкладає кошти та сподівається отримати прибуток. Звідси високий попит на мобільні будівлі у сільськогосподарській галузі. Сучасні технології дозволяють виробляти приміщення для утримання великої рогатої худоби в найкоротші терміни, з відмінними умовами, дотриманням усіх норм та вимог до приміщень цього класу.

Зберігання та обслуговування прибиральної та іншої техніки потребує великої кількості площ. Звичайно, можна тримати трактори та комбайни просто неба, але це суттєво скорочує термін їхньої служби, а значить, спричинить додаткові витрати на купівлю нових. Ангари для обслуговування, зберігання та ремонту стануть прекрасним вирішенням цієї проблеми.

Тимчасові та постійні зерносховища, здатні забезпечити збереження врожаю як у сезон збирання, так і в процесі зберігання.

Сфера розваг та відпочинку, куди можна віднести різні пересувні цирки та шоу, теж досить активно користується технологією будівництва мобільних будівель. Це й не дивно, якщо взяти до уваги той факт, що на збори під час переїздів йде багато часу. Та й перевозити будівлю, яка у розібраному стані займає лише 5% від своїх звичайних габаритів не так складно та клопітно.

Мобільні будівлі тим і хороші, що збираються та розбираються з легкістю, а тентовий матеріал, завдяки своїм характеристикам, дозволяє робити цю незліченну кількість разів. Особливого догляду ПВХ не вимагає, а витримувати навантаження, здатний просто колосальні. Саме за це він знайшов собі таку популярність, витіснив усіх конкурентів. Додайте сюди стійкість до загнивання, займання та вологи, і ви зрозумієте, що кращого матеріалу для будівництва швидкомонтованих будівель просто не знайти. Висока світлопропускна здатність дозволяє обходитися без додаткового освітлення в подібних будівлях протягом усього світлового дня.

У тих випадках, коли потрібно побудувати будівлю в короткий термін і на невизначений час, слід обрати саме технології, що швидко зводяться. Це дозволить скоротити витрати та заощадити час.

Підготував: Олександр Бєлов