20-09-2012

Кому потрібна оренда складу і як зробити правильний вибір?

склад

Ви займаєтеся виробництвом чи просто реалізацією товарів? Тоді вам потрібний склад для зберігання продукції, який сприятиме її захисту.

На сьогоднішній день багато бізнесменів втрачають той факт, що товари, зберігаючись на складі, не будуть пошкоджуватися, як це відбувається на виробничих площах. Виробники, намагаючись заощадити на оренді складу, розміщують товари в тому самому відділі, де їх і виробляють, доки не перевезуть на торгові площі. Це досить груба помилка.

Товари повинні зберігатися в приміщенні, що не пропускає сонячні промені, а таким приміщенням є саме склад, призначений для зберігання продукції, до її розподілу.

Оренда теплого складу - це найкращий варіант для бізнесменів, які реалізують побутову техніку або частого одягу. У сухому, не сирому приміщенні товари зберігатимуться довше. Крім цього, на складі не пошкоджуватиметься упаковка товарів, як це трапляється при впливі на неї вологи або прямих променів сонця.

Орендуючи склад, будьте пильні, і найкраще зверніться до фахівців, які допоможуть вам відшукати найбільш підходяще складське приміщення. Професійні працівники розкажуть вам про те, чим вигідна оренда складу SA Ricci, і які переваги з'являться у вас, як у орендаря.

Підбираючи приміщення для зберігання продуктів, намагайтеся відшукати його якомога ближче до вашого виробничого відділу, щоб на транспортування йшло трохи витрат. Вибравши приміщення максимально наближене до вашої фірми, ви значно знизите витрати.

Компанія, що займається підбором комерційної нерухомості, буде здатна в найкоротші терміни знайти вам приміщення, що відповідає всім вашим вимогам.

Звернення до спеціалізованої компанії дозволить заощадити час, адже самостійні пошуки можуть значно затягтися, до того ж спритні шахраї можуть здати вам в оренду нечистий та сирий склад, у якому також можуть бути гризуни.

Покладіться на фахівців, які можуть миттєво оцінити складське приміщення. Щоб зайнятися пошуками об'єкта, необхідні хороші знання в різних галузях, наприклад, де, за яких обставин і за якої температури можна зберігати окрему категорію продуктів.

Все це на перший погляд здається легкою справою, але насправді самостійні пошуки можуть затягнутися, а ваш підприємницький час так цінний.

Автор: Олександр Бєлов