14-11-2012

Як зняти квартиру подобово в Херсоні

апартаменти

Якщо ви вперше вирішили скористатися послугою квартири подобово у Херсоні, то у вас, напевно, виникне багато питань: Де зняти апартаменти та як їх шукати? Чи будь-яка людина може це зробити, чи є обмеження? Хто відповідає за безпеку обстановки і самої квартири? А якщо щось зламається – чи орендар повинен відшкодувати шкоду орендодавцю? Які документи потрібно мати, щоб укласти договір оренди?

Щоб зняти квартиру подобово, потрібний паспорт. У деяких виняткових випадках вистачить і прав водіїв, які залишаться у господаря як заставу на час оренди.

Майте на увазі, що господарі апартаментів можуть відмовити в оренді, навіть якщо у вас на руках усі документи. Якщо ви здастеся їм підозрілим типом. Або надто молодим та безвідповідальним. Або якщо хочете винайняти приміщення для проведення вечірки. Зазвичай власники не бажають конфліктувати із сусідами через шум і гучну музику. Адже дуже незадоволені сусіди, за бажання, можуть поскаржитися, що в житловому будинку влаштували кубло, і бізнес можуть заборонити.

Але якщо ви не маєте в думках жодних поганих намірів на кшталт грандіозного свята чи шахрайства, то вам, звичайно ж, не відмовлять, а будуть тільки дуже раді. Сміливо шукайте в Інтернеті відповідний варіант. А краще – зверніться до тієї агенції, яку порекомендують знайомі.

Навіть орендуючи квартиру на одну добу в Херсоні, вам доведеться підписати договір, в якому будуть вказані всі умови та зобов'язання сторін.

У договорі обов'язково вказується, чи наймач може здати це приміщення іншій особі (у суборенду), додається опис майна, що знаходиться у квартирі.

Відповідальність за збереження майна тимчасово оренди несе орендар. Тому, знімаючи квартиру подобово, уважно все огляньте і перевірте, чи в робочому стані техніка, чи всі меблі та постільна білизна.

Договір подобової оренди житла не потрібно завіряти у нотаріуса. Але якщо у вас виникли якісь сумніви в тому, що всіх умов буде дотримано, а можливості пошукати інший варіант немає, не пошкодуйте часу і зверніться таки до нотаріуса. Це стане надійною страховкою на випадок, якщо умови договору будуть порушені господарями.

Якщо підете цим порадам і будете досить уважні, то оренда квартири подобово в Херсоні буде для вас справою легкою та безпечною.

Підготував: Олександр Бєлов