12-03-2014

Італійський квартал: ціни на квартири вашої мрії

Італійський квартал

Елітне житло, розташоване за два кілометри від Кремля, вже за тиждень може стати вашим! Адже комплекс Італійський квартал вже непросто добудований, але й хизується новим оздобленням, має досить розвинену інфраструктуру і пропонує широкі можливості як для інвесторів, так і для тих, хто просто хоче жити в розкішній європейській обстановці. Отже, якими є ключові переваги комплексу Італійський квартал?

  1. Зручне розташування. Житловий комплекс знаходиться поруч зі станціями метро Новослобідська та Маяковська, що дозволить вам швидко дістатися будь-якої точки Москви навіть у годину пік.
  2. Прекрасні екстер'єри: справжні колони, розкішні арки, оздоблення будівель із натурального каменю. Складається враження, що ви справді потрапили до маленької Європи, не покинувши меж столиці.
  3. Розкішні інтер'єри. Всі квартири, пентхауси та таунхауси оздоблені переважно натуральними матеріалами та являють собою гармонійне поєднання помпезності класичного стилю та зручності сучасного.
  4. Розвинута інфраструктура. На території кварталу працюють магазини та ресторани, власний фітнес-центр з басейном, різні сервіс-служби, банківське відділення та багато інших організацій, необхідних сучасній людині.
  5. Велика кількість розважальних та ділових закладів поблизу. Так як Італійський квартал знаходиться в центрі міста, тут не бракує як клубів і ресторанів, так і бізнес-центрів, нотаріальних контор і аналогічних організацій.

Однією з ключових переваг Італійського кварталу можна назвати і той факт, що тутешні особняки створені з екологічно чистих матеріалів. У поєднанні з парковими зонами та персональними терасами, звідки відкриваються види на сади, над якими працювали ландшафтні дизайнери, комплекс можна назвати одним із найбільш екологічно сприятливих місць центру Москви. Тож проживання тут із маленькими дітьми піде останнім виключно на користь.

Зрозуміло, що в комплексі Італійський квартал ціни на апартаменти досить високі. Це зумовлено, як мінімум, зростаючими з кожним роком цінами на елітну нерухомість. Витративши кілька мільйонів зараз, лише за десять років ви зможете виручити кілька десятків мільйонів! Адже при зведенні комплексу були використані інноваційні технології будівництва, що дають змогу продовжити термін експлуатації не на десятки, а на сотні років!

Автор: Олександр Бєлов