23-08-2011

Ціни на комерційну нерухомість США зросли

будівлі в США

У США в червні 2011 року відзначено зростання цін на комерційну нерухомість на 0,9% і ціни зростають другий місяць поспіль, при збільшенні кількості покупок у невеликих містах з метою подальшого заробітку, повідомляється в доповіді компанії Moody's Investors Service.

Індекс, що відображає цінові тренди, на початку червня виявився на 6,6% нижче значення червня минулого року і на 45% нижче піку, показаного на початку жовтня 2007 року. Подорожчання відображає закріплення ринку на досягнутому дні, оскільки гравці переключили свою увагу з престижної нерухомості та головних прибережних населених пунктів Сполучених Штатів.

Коливання на ринках капіталів та регрес у кредитуванні іпотеки з комерційної нерухомості можливо «затримає» подорожчання в найближчій перспективі, — наголошується в доповіді. Індекс відстежує так звані повторні реалізації, яких до кінця червня виявилося 254.

Підсумки не відображають ті угоди, які відбулися до публікації липневих та серпневих доповідей, що показали уповільнення підйому і, як і раніше, високе безробіття, що зможе, мабуть, знизити кількість угод і потягнути ціни вниз.

За матеріалами www.fxeuroclub.ru.