25-12-2012

Електричні інфрачервоні підлоги

електрична тепла підлога

Електрична інфрачервона підлога, це різновид теплої підлоги, придбання якої не буде надто витратним, а укладання такої підлоги, можливо здійснити під будь-який вид покриття.

Тепло, що отримується від інфрачервоного джерела - це тепло сонячного світла, тому на питання, що цікавить багатьох, про шкідливість електричної інфрачервоної підлоги, сміливо можна відповісти негативно. На сьогоднішній день інфрачервона стать найнешкідливіша для людини і навколишнього середовища. Повітря м'яко нагрівається, в кімнаті підтримується природна вологість повітря, а якщо до цих переваг ще додати легкість в установці та економія енергоспоживання, то ми отримаємо ідеальний варіант, здатний задовольнити запити навіть найвибагливішого споживача.

Електрична інфрачервона підлога - це тонка полімерна плівка з графітовими смужками, які запаяні в неї. Вони виключають коротке замикання та будь-який електричний збій. Графіт має високу теплопровідність, а саме близько 98% тепла - це абсолютний рекорд серед існуючих аналогів. Завдяки цьому ми отримуємо бажане тепло швидко та без шкоди здоров'ю.

Електричні інфрачервоні підлоги поділяються на:

  • високотемпературні (понад 400°С);
  • довгохвильові (100 - 220 ° С);
  • низькотемпературні (25 - 50 ° С).

Високотемпературні підлоги Теплосвіт застосовуються на відкритих майданчиках, просторах, для промислових приміщень з високими стелями.

Довгохвильова підлога - ідеальне придбання для офісів, квартир, відмінно підійдуть для приміщень із високою вологістю. Ці підлоги пожежобезпечні, є вологостійкими.

Низькотемпературні інфрачервоні підлоги мають велику кількість різновидів – термоплівка, стельові касети, галогенові обігрівачі, карбонові обігрівачі та багато інших. Застосовуються для невеликих приміщень, найчастіше як додаткове опалення.

Електрична інфрачервона підлога - значне відкриття 21 століття! Простота монтажу, економія місця, моментально швидке, безпечне нагрівання приміщення, безшумна робота, тривалий термін служби. Інфрачервона підлога прогріє кімнату набагато швидше, ніж звичайні батареї і обігрівачі, так як підлога нагрівається миттєво і подача тепла відбувається відразу ж.

Плануючи встановлення теплої підлоги, необхідно розраховувати обсяг теплової втрати, орієнтуючись на розміри приміщення, наявність дверей і вікон. Потужність електричної підлоги повинна бути більшою за величину втрати тепла, в іншому випадку досягти необхідної температури кімнати важко. Якщо вам потрібна тепла підлога тільки в певній зоні приміщення або місцево, така установка можлива. Якщо самостійно укласти теплу підлогу для вас важко, звертайтеся до фахівців.

І нехай у вашому будинку завжди буде тепло та затишно!

Підготував: Олександр Бєлов