21-10-2013

Дешеві квартири у Києві – міф чи реальність?

ЖК Софія Київська

Купити житло у столиці є межею мрій для багатьох людей. Не дивно, що у відповідь на високий попит ринок нерухомості завжди жвавий та наповнений пропозиціями. Однак, незважаючи на велику кількість об'єктів, що будуються, вартість житла залишається дуже високою і дешеві квартири в Києві залишаються чимось з області фантастики.

До столиці щороку прибуває величезна кількість гостей, частина з яких залишаються тут жити і шукають дешеві квартири. Поряд з цим, існує проблема покращення житлових умов киян, які мешкають у старих будинках або так званих «хрущовках», які також із величезним задоволенням змінили б свої квартири на комфортабельні та дешеві. Що й казати про молоді сім'ї з невеликими доходами, які також усіма силами намагаються відірватися від батьків і старанно шукають дешеву житлоплощу.

На жаль, рівень добробуту багатьох сімей залишає бажати кращого і, незважаючи на всі старання, навіть недорогі квартири за своєю вартістю залишаються недоступними.

Якщо в Києві немає дешевих квартир, пошукаємо підходящі в передмісті

Отже, якщо в Києві знайти дешеву квартиру нереально, що тоді робити молодим людям, сім'ям з дітьми, а також усім тим, хто просто втомився від суєтного життя в мегаполісі? Злегка змінивши напрямок думки можна не просто знайти адекватне рішення, а навіть можливо найкраще і найбільш правильне. Передмістя Києва сьогодні стає дуже привабливою для проживання місцевістю і на це є низка вагомих причин.

Насамперед, у районах, що безпосередньо межують зі столицею, сьогодні активно зводяться нові житлові комплекси. Проблема із житлом у столиці вирішується за рахунок будівництва цілих міст супутників. Немає необхідності говорити про переваги нових мікрорайонів у порівнянні із вторинним житловим фондом. Житлові комплекси відрізняються продуманим плануванням, благоустроєм, ефектним сучасним дизайном, зручними квартирами та розвиненою інфраструктурою.

Нові мікрорайони – дешеві квартири під Києвом

Другим вагомим аргументом на користь квартир у передмісті, звичайно ж, є їхня вартість. Відомо, що ціна на житло під Києвом буде значно меншою за аналогічну, але тільки в самій столиці. Звернувши увагу на новобудови Київської області, є реальний шанс дійсно знайти дешеві квартири, але тільки не в Києві, а неподалік від нього.

З переваг життя у нових мікрорайонах під Києвом слід відзначити благополучну екологічну обстановку. Тут немає суєти, безперервних транспортних потоків, шкідливого виробництва, пробок та вихлопів автомобілів. Передмістя – ідеальне рішення для тих, хто втомився від міської метушні, але все ж таки не готовий зовсім відмовитися від переваг життя в столиці.

Нові житлові комплекси, наприклад, такий, як ЖК «Софія Київська», знаходяться всього за 15 хвилин їзди від столиці, проте атмосфера тут набагато спокійніша і гармонійніша. Нові квартали в передмісті приваблюють раціональним плануванням, свіжим повітрям та низькими цінами. Тут мрії про недороге житло можуть стати реальністю.

Автор: Олександр Бєлов