31-03-2015

Що потрібно пам'ятати під час пошуку житла в новобудові?

будівництво будинку

Місце розташування житлового об'єкта є важливим для людей, чий діловий потенціал, пов'язаний з мегаполісом. Київ – сучасна європейська столиця. Промисловий, транспортний, культурний та освітній центр. Проживання за межами столиці приваблює за умови доступності метро та наявності повноцінної інфраструктури. Продаж квартир в новобудовах входить до компетенції компаній ріелторів. Самостійний пошук житла забирає багато часу та зусиль. Легко впоратися із цим завданням – купити квартиру в новобудові, допоможе вам сайт від компанії забудовника.

Перш ніж зважитися на вибір серед безлічі пропозицій на ринку нерухомості, радимо вам поцікавитися репутацією будівельної компанії, історією зданих об'єктів.

Важливий момент – з чого збудовано будинок, які характеристики інженерних рішень? Як і раніше, найекологічнішою технологією залишається цегляна кладка. «Збірна панель» суттєво дешевша, її перевага — стислий термін зведення об'єктів. А ось рівень тепло- та звукоізоляції залишається під питанням. Також рекомендуємо цікавитися матеріалом міжквартирних та міжкімнатних перегородок, яким чином утеплено фасад та покрівлю.

Найчастіше, на первинному ринку, квартири здаються з мінімальним набором виконаних оздоблювальних робіт. При цьому обов'язковою є наявність віконних блоків, вхідних дверей, розведення електрики та виходи під сантехніку. Стяжка підлоги, гідроізоляція у санвузлах, встановлення приладів обліку – необхідний мінімум квартири від забудовника. Рідше пропонуються квадратні метри з чистовим ремонтом, що завжди відбивається на кінцевій вартості житла. Самостійний ремонт дозволить виявити творчі здібності та організувати життєвий простір під конкретну господиню.

Малоповерхові забудови вигідно відрізняються від столичних хмарочосів. У таких будинках зони загального користування ізольовані, завжди контролюється доступ до парадного. Упорядкована прибудинкова територія, ігрові майданчики для дітей, спортивні для всіх вікових категорій – необхідний атрибут сучасних новобудов.

Будівельна компанія «Ваша квартира» є надійним забудовником з повним циклом виконання робіт від ідеї проекту до здачі в експлуатацію готового житлового об'єкта. Наші інвестори завжди одержують свої ключі вчасно. Запропонована схема інвестування абсолютно легальна та налагоджена. Чистота та надійність процедури оформлення права власності допоможуть уникнути неприємних сюрпризів.

Автор: Олександр Бєлов