02-10-2014

Чим привабливі ділянки Нової Риги

ділянку

Чи вигідно вкладати гроші у підмосковну нерухомість? І чому саме ділянки Нової Риги є такими привабливими для інвестування? Спробуємо відповісти на ці питання з погляду незалежних експертів.

Той факт, що ділянки по трасі на Нову Ригу мають величезний попит, оскаржити досить важко. Лише за останні кілька років великі ділянки Нової Риги встигли розкупити як наші співвітчизники, так і іноземні компанії, а також приватні особи, які планують заробити на цих землях непогані гроші.

Ділянки Нової Риги це територія з величезним потенціалом. За даними компанії Knight Frank, тільки за минулий рік ціни на сотню землі за напрямком Нова Рига встигли зрости щонайменше на 19 відсотків. Звісно, ​​це усереднений показник, адже великі ділянки Нової Риги з усіма проведеними комунікаціями та розвиненою інфраструктурою ще більше зросли в ціні (приблизно чверть від первісної ринкової вартості). Виходить, продаж ділянок по Новій Ризі демонструє дуже високий рівень прибутковості.

Друга причина, чому новим інвесторам варто звернути увагу на підмосковні ділянки — це висока ліквідність цих земель. Ділянки у Новій Ризі дуже добре продаються, що зумовлено високим попитом. Дуже багато росіян бажають переїхати зі столиці у загороду, причому не тільки для проживання тут у дачний період, а й на постійне місце проживання у нових будинках та дачах з усіма умовами.

Для цього ділянки Нової Риги можуть бути забезпечені всім необхідним, щоб приїжджому городянину було максимально комфортно проводити час далеко від столиці. Є всі комунікації та інфраструктура (нові розважальні центри, спорткомплекси, медичні та фінансові установи). До того ж ділянки розташовані у зоні абсолютно чистої екології, поряд є хвойні ліси, озера, річка. Зручна транспортна розв'язка дозволяє швидко долати шлях від будинку до роботи в Москві, що також подобається потенційним покупцям земельних ділянок на цій території. Красива природа, транспортна доступність, всі необхідні комунікації та розвинена інфраструктура - ідеальні складові комфортного заміського життя. Саме тому попит на ділянки Нової Риги не тільки не згасає, а зростає з кожним роком.

Зацікавлені купити землі не тільки приватні особи, які хочуть переїхати в чисту та тиху заміську зону, а й компанії, які надалі хочуть взяти участь на ринку вторинної нерухомості новоризьких земель. Згідно з звітом Knight Frank, ділянки Нової Риги дають сукупно 48% від числа всіх операцій під Підмосков'ям, які були здійснені у сфері нерухомості за минулий рік. На думку фахівців, відсоток продовжуватиме зростати, тим більше, що активно розвивається вторинний ринок, коли ділянки продаються вже з побудованими будинками та підведеними комунікаціями.

Щодо інвестиційних ризиків при купівлі ділянок Підмосков'я хвилюватися не доводиться. Усі аналітики одноголосно стверджують, що вам однозначно вдасться продати свою ділянку за вищою вартістю, ніж вона була придбана.

Автор: Олександр Бєлов