08-04-2014

Чим приваблива покупка квартири у Сочі?

Панорама Сочі

Думка про те, щоб придбати квартиру в Сочі не раз відвідувала кожного з нас. Одних спокушає можливість жити поблизу моря, мати можливість щодня здійснювати пробіжку по краю синього моря, а в денний або вечірній час зміцнювати своє здоров'я тривалими прогулянками або сонячними ваннами. Інші розцінюють покупку квартири на цьому курорті як вигідні інвестиції. Треті вважають це основою свого бізнесу.

Незалежно від причини, що спонукала вас ближче познайомитися з тим, яка ж у принципі ціна квартири в Сочі, таке вкладення коштів буде вкрай вигідним. Відомо, що квартири у цьому регіоні постійно зростають у ціні. Та й можливість жити у сприятливих кліматичних умовах, поряд із величними горами та безмежним морем, одночасно перебуваючи у самому епіцентрі ділового та курортного життя – складно переоцінити.

Статут від великої кількості сонячних променів, морського повітря і безтурботного проведення часу можна розпорядитися нерухомістю і інакше - здати її в оренду.

Діапазон цін на квартири у Сочі досить широкий. Це зумовлено тим, в якому районі міста розташована квартира, який її метраж, наскільки далеко вона віддалена від моря та рядом інших факторів. Проте зробити вибір на користь тієї чи іншої пропозиції під силу практично кожному, хто хоче мати нерухомість біля Чорного моря.

Не тільки шанувальники пляжного та оздоровчого туризму можуть бути зацікавлені у придбанні нерухомості у Сочі. Олімпіада, що пройшла, залишила значний слід у житті міста, і він з радістю прийме сьогодні і шанувальників гірськолижного та інших видів зимового спорту. І вони зможуть знайти оптимальне для себе житло в таких районах як Адлер і Червона Поляна. Перший з них розташований лише за кілька хвилин їзди від олімпійських стадіонів, а другий – прямо біля гірськолижних схилів.

Залишається лише зробити вибір і віддати перевагу новобудові або вторинному житлу, а також району та навколишньому середовищу. Без зусиль можна знайти і квартири в Сочі, розташовані поблизу паркових і санаторних територій, і поблизу моря, і в спальних районах, далеких від суєти. Відмінні варіанти і при виборі новобудови, всі вони знаходяться поряд з великими парками, такими як «Дендрарій», «Рів'єра», «Південні культури», Комсомольський, імені Фрунзе та ін., що ідеально підходять для сімейного відпочинку та прогулянок.

Автор: Олександр Бєлов