04-11-2015

Оренда апартаментів – найкращий вибір вільних туристів

житлові будинки

Є такі мандрівники, які люблять не витрачати свої сили та час на марні пошуки пам'яток, тому воліють купувати путівку, де вже все включено. Тоді вас селять у зазначений готель, катають по зазначених маршрутах і ризик потрапити у форс-мажорну ситуацію зведений практично до нуля. Але є і так звані вільні мандрівники, які не представляють своєї поїздки за розкресленим туристичним агентом графіком.

У вільних мандрівників немає поняття «не сезон», вони приїжджають у будь-яке місто на поклик серця і якщо ви один з них, або хочете стати одним з них, то вам просто необхідно знати, де вони їдять, куди заселяються, де бувають і що фотографують .

Проживання

Вільні мандрівники, вільні у своєму бажанні самостійно вивчати нові міста, а й у тому, який вид проживання вони собі обирають. Найчастіше, такі люди заселяються в апарт-готелі, тому що люблять свободу та особистий простір, але вважають за краще не морочитися з приводу прибирання та свіжості постільної білизни. Втім, незважаючи на сміливість вільних мандрівників, вони люблять перестрахуватися і бути впевненими в тому, що якщо їм раптом стане погано, то вони не виявляться одні в порожній квартирі, що знімається, а як у звичайному готелі, допомога чекатиме на відстані телефонного дзвінка.

Для вільних мандрівників оренда апартаментів подобово є певним ритуалом для того, щоб у кожному місті почуватися як удома.

Живлення

В Одесі вільні мандрівники найбільше люблять орендувати апартаменти в Аркадії, їх підкуповує близькість до моря, найкращі клуби, кафе та мальовничі краєвиди з вікон аркадійських квартир. Тим не менш, незважаючи на величезну кількість різних закладів, які пропонує Аркадія, мандрівники не особливо шанують «туристичні» ресторанчики. Вони шукають в інтернеті місця, які віддають перевагу самі одесити, адже там відносно недорого і дуже смачно. Всі ці тематичні кафе, орієнтовані на довірливих туристів, не цікавлять тих, хто далекий від гідів та запланованих кимось маршрутів.

Місця

Не можна сказати, що вільні мандрівники не гуляють знаменитими вулицями і не фотографують усім відомі пам'ятки, які друкують на всіх туристичних листівках. Проте вони знаходять інші місця, куди зазвичай не водять туристичні групи. Це можуть бути красиві парки в спальних районах або красиві вулички, розкидані по всьому місту, а не лише в самому центрі.

Автор: Олександр Бєлов