16-04-2013

Апартаменти в Банско

Апартаменти в Банско

Ви вирушаєте до Банско самостійно, щоб покататися на гірських лижах чи насолодитися спуском із гір на сноуборді? Тоді найбільш вдалим буде ваше рішення зупинитись у недорогих, приватних апартаментах. На відміну від номера в готелі, оренда апартаментів не стане для вас великим руйнуванням, навіть якщо ви вирішите залишитись тут надовго. Крім того, апартаменти дозволять почуватися на курорті, як удома, і вести звичайний, звичний спосіб життя. Хоча найкраще не орендувати житло, а купити апартаменти самому.

Багато співвітчизників замислюються над тим, щоб купити недорогу нерухомість у Банську. Апартаменти в сучасному комплексі, розташованому прямо в хвойному лісі, з видом на чудові гори, прямо від забудовника зможе купити будь-хто.

Нерухомість у горах – це вже сама по собі чудова ідея. Прекрасний вигляд, свіже повітря, можливість насолоджуватися улюбленим видом спорту - це і ще багато робить покупку житла чудовим рішенням. І Бансько це чудовий варіант! Він, хоч і знаходиться біля підніжжя гір, дуже тісно пов'язаний з іншими болгарськими містами, зокрема, з Софією. Це старовинне містечко, але молоде духом і претендує на багато чого.

Першими інвестиції в нерухомість, збудовану в горах, вклали мешканці Західної Європи – англійці, ірландці, греки, данці. Поступово гірськолижний курорт розрісся так, що став популярним на міжнародному рівні серед любителів гірськолижного спорту.

Тут є апартаменти різних типів. Невеликі квартири-студії, де з успіхом можуть розміститися невелика компанія чи сім'я із двох-трьох осіб. Можна вибрати апартаменти з однією спальнею, двома чи навіть більше.

апартаменти в Банско

Апартаменти в Банську можна купити в розстрочку або в кредит. Умови безвідсоткового розстрочення – виплата без подорожчання упродовж двох років. Можна легко отримати в Болгарії та кредит під 10% на купівлю житла терміном від 5 до 20 років.

Апартаменти зазвичай розташовані недалеко від витягів, у нещодавно збудованих житлових комплексах. Та й коштують вони не надто дорого. Крім того, таке житло здатне приносити дохід. У свою відсутність або в літню пору, коли закінчується активний лижний сезон, апартаменти можна здавати в оренду. Для цього варто лише попередньо укласти договір на оренду з керуючим комплексом. Адже влітку в горах теж можна чудово відпочити: повітря тут дивовижне, чисте і свіже.

Отже, особисті апартаменти – це можливість отримувати стабільний дохід. Або, у крайньому випадку, зберегти свої капіталовкладення у разі продажу житла. Адже воно завжди затребуване в Банську.

Автор: Олександр Бєлов