31-01-2014

Приїжджі здебільшого обирають оренду квартир на добу

квартири подобово

Оселиться із зручностями та комфортом у чужому місті мріє будь-який приїжджий. Сучасній людині важливо проживати хоча б і одну добу, але в теплій домашній атмосфері впорядкованого житла. Не всіх влаштовують стандартні готельні номери з високою добовою розцінкою, яка часом не відповідає наданим зручностям. Зняті в оренду квартири в Києві на сайті Roomer.kiev.ua все більше задовольняють запити приїжджих і місцевих орендарів.

Справа в тому, що для кожної нормальної людини, яка відвідала столицю або інше велике місто, необхідно відчути себе вільним та захищеним, як у себе вдома. Статут і правила, умови проживання, навіть найфешенебельніших готелів не в змозі врахувати такого важливого чинника. Загальний коридор для номерів готелю, де відбувається постійний рух людей, що обслуговують, обслуговуючого персоналу не дає спокою та відчуття ізоляції, яким забезпечують подобові квартири. У квартиру орендар може приходити пізно вночі, відзначати з гостями радісні події, проводити конфіденційну ділову зустріч і перебуває скільки завгодно часу у стінах житла, не виходячи за його межі.

Існуючі умови квартир надають свіжий ремонт та зручну меблеву обстановку гарнітурного зразка, що відповідають обраному рівню житла. У квартирі приїжджий відразу відчує різницю з готельним номером, економ-клас або люкс у плані домашнього затишного облаштування і можливості спокійно відпочивати і працювати. Продумані до дрібниць подобові квартири дозволяють не лише спати, приймати ванну, дивитися телевізор, а й у тиші, сприятливій обстановці творчо працювати, зокрема в інтернеті.

Орендарі можуть готувати їжу на кухні, де знаходиться плита, холодильник, меблі, все необхідне кухонне приладдя та посуд. Можливість харчуватися стравами власного приготування та не витрачати час та гроші на громадське харчування є важливою перевагою, яку надають подобові квартири. Наявність необхідної техніки, як пральна машина, праска, фен враховує потреби орендаря прати, гладити одяг, упорядковувати свій зовнішній вигляд. У якому готелі можливо самообслуговування без оплаченого сервісу?

Враховуючи все вищесказане, а також набагато меншу тарифікацію на проживання, ніж в ідентичних за рівнем готельних номерах, приїжджі та місцеві городяни роблять вибір оренди квартир на добу.

Автор: Олександр Бєлов