30-11-2016

Агентство із гарантією

Ріелтори Магістр Нерухомість

Процес придбання чи обміну квартири часто супроводжується дрібними проблемами: ходіння інстанціями, збір документів, огляд великої кількості варіантів тощо. Займаючи чимало часу, він псує нерви та настрій. Однак є варіант значно спростити собі завдання, щоправда, за окрему платню, звернувшись до агентства нерухомості.

Документи під ключ

Організації, що займаються операціями з нерухомим майном, мають масу переваг перед окремою фізичною особою:

  • широка база об'єктів;
  • досвід оформлення документів;
  • наявність спеціалістів, здатних вирішити юридичні питання;
  • можливість швидкого проведення експертиз та багато інших.

Тому звернення до агентства є розумним кроком під час угод з житлом чи земельними ділянками.

При цьому варто пам'ятати, що в процесі обміну або купівлі-продажу беруть участь значні суми, що приваблює несумлінних агентів, і питання безпеки угод має вставати на перше місце під час виборів агентства. Щоб застрахувати себе від незаконних махінацій, потрібно вибирати агентство, яке має хорошу репутацію і присутнє на ринку тривалий час, як ГК Магістр Нерухомість, яка вже понад 10 років підбирає вигідні варіанти навіть для найвибагливіших клієнтів у Дніпропетровську та його околицях. Добре, якщо послугами агентства користувався хтось із ваших знайомих, тоді ви зможете з перших рук отримати відгук про якість його роботи.

Правильний вибір

За 12-річну історію роботи агентства ГК Магістр Нерухомість жодна угода не була розірвана, а понад 70 відсотків клієнтів звертаються повторно. База нерухомості компанії складає всі значні об'єкти міста, включаючи Новобудови Дніпра, житло, промислові об'єкти і багато іншого. Рівні об'єктів підбираються згідно з можливостями клієнта від найдорожчих до демократичних. База постійно оновлюється, і покупець завжди може вибрати гідний варіант із пропонованого йому переліку.

Компанія прагне працювати на результат, тому до кожної угоди підходить ґрунтовно, ретельно перевіряючи документацію та беручи участь у всьому циклі угоди, у тому числі і додаткових процедур, таких як приватизація житла, оформлення спадщини. Усі співробітники організації мають дозвіл на проведення операцій з нерухомим майном на території України.

Автор: Олександр Бєлов